• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • 5x sfeer maken in je woning met een kleine portemonnee

5x sfeer maken in je woning met een kleine portemonnee

  • Woon
  • oktober 10, 2018
  • Comments Off

Een leuk interieur kan je dag al een stuk fijner maken: je komt thuis van het werken om lekker uit te rusten en tegelijkertijd te genieten van jouw leuke en unieke interieur. Een nieuw interieur klinkt duur en dat is het vaak ook. Maar ook voor de personen met een lager budget valt er best veel te vinden voor een mooie uitstraling.

Compacte eethoek

De eethoek is een belangrijke plek in je huis, elke dag eet je hier meermaals. Wanneer je met een kleiner budget zit, kan je er voor kiezen om een compacte tafel te kiezen met de look die past bij jouw stijl (bijvoorbeeld industrieel). De goedkopere varianten hebben ook diverse sterke robuuste details die je zou verwachten en zijn stevig. Je kunt qua stoelen voldoende prachtige designs vinden. Wanneer je van leer houdt, kan je bijvoorbeeld voor leatherlook gaan: het heeft de uitstraling van leer, maar is een stuk goedkoper. Laat je eens inspireren door het aanbod van de goedkope meubels van Meubelcity.nl.

Een goede bank

De bank is vaak de eyecatcher van je interieur. Deze wil je dus late opvallen. Maar een grote opvallende bank zal je ook best veel geld kosten. Je kunt in plaats van een grote hoekbank voor een 3-zitsbank gaan met dezelfde uitstraling van jouw smaak en plaatst hierbij een bijpassende fauteuil stoel of hocker. Omdat dit losse elementen zijn, wordt het indelen ook een stuk makkelijker.

Stoere muren

Je muren aanpakken is een goede manier om je interieur een hele andere sfeer te geven. Je komt hierbij vaak idee├źn tegen waarbij de kosten flink kunnen oplopen, denk aan duur behang wat extra sterk is. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld je muren te verven in een eigen stijl. Of het nu modern, industrieel of vintage is, je kunt jezelf uitleven met originele kleuren. Let daarbij wel erop of de muren een goede gladde ondergrond hebben.

Originele kasten

In je kamers kan je allerlei mooie, originele kasten plaatsen. Gebruikte metalen meubels passen vaak in een vintage interieur, dat is juist de kracht van deze stijl. Hetzelfde geldt voor houten meubels die bij een landelijke stijl passen: een authentieke look past zeer goed hierbij.

Accessoires

Accessoires zijn een belangrijk onderdeel van een interieur. Wist je dat je met erg goedkope accessoires ook veel sfeer kunt maken? Denk aan klokken van cement, glazen potten met diverse spulletjes erin, metalen hangplanken, noem het maar op. Kies niet meteen voor de dure designmerken, ook de goedkope winkels verkopen deze spullen vaak, kijk maar eens rond voor inspiratie.

Previous «
Next »