Boomhutten laten dromen herleven

  • Woon
  • november 4, 2016
  • Comments Off

De droom van kleine en grote jongens: een echte boomhut! Wie fantaseerde als kind niet van een eigen plekje in een robuuste boom? Misschien heb je er zelf wel eens een gebouwd. Lekker met hout en spijkers in de weer om de mooie hut te maken. Boomhutten zijn anno nu niet meer alleen het domein van kinderen, maar ook trendy voor volwassen. Op talloze adresjes kun je romantische overnachten in een boom. Het is zelfs mogelijk om een boomhut als bijvoorbeeld unieke loungehoek in je eigen tuin te laten plaatsen. Heb je geen grote boom rondom je huis? Een boomverblijf kan ook (gedeeltelijk) op palen gebouwd worden. Laat je dromen herleven!

boomhutten

Loungen in een boomhut

Boomhutten associeer je misschien niet met comfort en stijl, maar vergis je niet… Professionele bedrijven maken complete tuinkamers op een mooi plekje in je tuin. Wil je een boomhut met een
bar? Of vind je een haard gezellig? Het kan allemaal. Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan je wensen, maar dan heb je wel een buitenverblijf dat helemaal bij je past. Creëer een plek waar je tot rust kunt komen of je terug kunt trekken met vrienden.

Boomhutten als speelparadijs

Winkeltje spelen, geheime plannen maken, vriendjes bespioneren….Voor kinderen zijn boomhutten een waar speelparadijs. Vooral als er speelse elementen zijn toegevoegd. Een hangbrug, of stoere touwladders prikkelen de fantasie en dagen uit tot bewegen. Laat de kinderen zelf meedenken over hoe de hut er uit moet zien, zodat het echt hun eigen plekje wordt. Natuurlijk moet de boomhut in ieder geval kidsproof zijn: degelijk, veilig en uitdagend.

Gastenverblijf in boomhut

Blijven er regelmatig familieleden of vrienden logeren? Gezellig! Het blijft gezellig als je hen een beetje privacy kunt bieden. Nu beschikt niet elke woning over een logeerkamer. Een gastenverblijf in de tuin kan de oplossing zijn. Verwen je gasten met een eigen houten optrekje waar ze lekker kunnen relaxen tussen de wuivende takken. Waarschijnlijk zullen ze de logeerpartij niet snel vergeten!

Boomhut als Werkplek

Werken in een rustgevende en inspirerende omgeving. Is dat iets voor jou? Ontwerp je eigen werkruimte buiten in de natuur, zodat je lekker ongestoord kunt werken. Misschien ga je graag zelf aan de slag met een bouwtekening, maar het is ook erg relaxed als je professionele vaklieden het werk laat doen. Jij hebt dan de tijd om je bezig te houden met de styling van je droomwerkplek.

Previous «
Next »