Energiebesparing met hoge kwaliteit licht

  • Woon
  • september 21, 2022
  • Comments Off
led panelen

Led licht gaat in de toekomst nog meer gebruikt worden dan het nu al wordt gedaan. Dat komt door een heel simpel iets. Het is een zeer energiezuinige manier om licht in een ruimte te verspreiden. Er kan tot wel meer dan 75% bespaart worden op het energieverbruik. Daarbij is de levensduur van led ook nog eens erg lang. Je hoeft het dus niet snel te vervangen. Zo zijn ledpanelen perfect om te gebruiken voor bedrijven en scholen die hun grote ruimtes duurzamer willen maken. Schoollokalen, hoorcollegezalen, kantoren en alle andere grote ruimtes kunnen ledpanelen zeer goed gebruiken. Het is ook te gebruiken in vochtige ruimtes. Zwembaden kunnen er dus ook gebruik van maken.

Geconcentreerder dan ooit tevoren

Het licht dat verspreid wordt door een ledlamp is van zeer hoge kwaliteit. Het licht is diffuus en wordt op een egale manier verspreid over een ruimte. De kwaliteit is zelfs zo hoog dat het de vermoeidheid vermindert en het de concentratie kan verbeteren. Dit maakt het licht nog geschikter voor ruimtes waar de concentratie hard nodig is. Denk aan de kantoren en scholen, maar ook aan sportruimtes die binnen zijn. Over het schoonmaken van deze producten hoeft niet veel tijd aan verloren te gaan. Met een doekje zo nu en dan blijven e fantastisch schoon. 

Panelen zijn beschikbaar in allerlei maten en kleuren

Het aanbod van ledpanelen bevat allerlei maten. Je hebt bijvoorbeeld ledpanelen 30 bij 120. Dit zijn relatief smalle rechthoekige panelen. Daarbij is het mogelijk om een kleur te kiezen. Kleuren zoals het warme wit, koude wit en heldere wit. Er is ook variatie in de lichtopbrengst. Er zijn high en standaar lumen ledpanelen te verkrijgen. Dit gaat dan over de lichtopbrengst per watt. Het is daarnaast ook mogelijk om met een dimbare driver ervoor te zorgen dat de panelen gedimd kunnen worden. 

Led voor de gezelligste sfeer

Duidelijk is dat led geweldig kan zijn voor de grotere ruimtes waarin gepresteerd moet worden. Alleen is het ook mogelijk om met led een hele gezellige sfeer te creĆ«ren. Buitenspots zijn beschikbaar in verschillende kleuren en designs. Wanneer je deze in een tuin plaatst kun je de sfeer totaal veranderen. Kies voor felle kleuren om een feestje te bouwen of kies juist voor rustige kleuren om een kalme sfeer in de tuin te brengen. Naast spots en panelen zijn railverlichting en strips andere voorbeelden van led spullen die verkrijgbaar zijn. Er is van alles mogelijk met verschillende led spullen. 

Previous «
Next »