• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • Hou jij ook van een sfeer- en stijlvolle woning?

Hou jij ook van een sfeer- en stijlvolle woning?

  • Woon
  • september 27, 2018
  • Comments Off

Ben jij een echte interieurliefhebber in hart en nieren die het leuk vind om de interieur elk jaar aan te passen? Ben jij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van wonen en interieur? Dan moet je vooral verder lezen!

De laatste trends

Je hebt vast wel het een en ander gelezen over de laatste trends omtrent wonen en intereur. Maar wat zijn nou eigenlijk de laatste trends? En welke stijl past het beste bij jou? Daar kom je gauw achter!

Strak & Modern

In je comfortzone blijven? Geen probleem. Menig Nederlander vind het fijn om een strakke en minimalistische interieur te hebben. Denk hierbij aan witte meubels met af en toe kleurige hints die men terug kunt vinden in de accessoires. Maar wist je dat je prima een moderne sfeer in huis kunt creëeren door ook meubels aan te schaffen die niet wit zijn? Wat nu heel erg trending is, zijn grijze meubels. Denk hierbij aan een prachtige grijze hoekbank, houten dressoir, salontafel, etc. Je kunt dus prima wit met grijs combineren of doe eens gek en combineer felrood of donkergroen met wit. In principe kun je elke kleur met wit combineren, maar vergeet niet: less is more. Houd het simpel. Inspiratie nodig? Kijk dan eens gauw op Woonenzo.nl.

Robuust

Houten meubels en elementen in huis beginnen steeds populairder te worden. Denk hierbij aan prachtige eiken meubels in donkerbruin, donkergijs of lichtbruin. Houten meubels creëeren warmte en gezelligheid in huis en geven een natuurlijke sfeer. Weet je niet wat voor hout past bij jouw interieur? Geen zorgen! Er is genoeg keuze uit verschillende houtsoorten. Denk hierbij aan: eikenhout, acaciahout, pijnboomhout, grenenhout, mangohout, kernbeukenhout, sheeshamhout, beukenhout, en nog veel meer! Wil je je huis nog warmer en robuuster maken? Kies dan voor een prachtige openhaard die een rustiek effect geeft op jouw prachtige interieur! Openhaardhout nodig? Kijk dan op openhaardhout-gigant.nl voor een breed assortiment aan haardhout, houtbriketten, houtpellets en meer!

Conclusie

Al met al is het hartstikke leuk om je interieur te blijven vernieuwen volgens de laatste trends. Wees creatief en luister naar je hart!

Previous «
Next »