• Homepage
  • >
  • Tuin
  • >
  • Kies voor stoere, steigerhouten tuinmeubelen

Kies voor stoere, steigerhouten tuinmeubelen

  • Woon
  • januari 21, 2021
  • Comments Off
steigerhouten tuinmeubelen

Veel mensen in Nederland beschikken over een tuin en brengen hier veel tijd in door. Het is helemaal prettig om tijd door te brengen in een tuin als u beschikt over steigerhouten tuinmeubelen. Steigerhouten tuinmeubelen passen helemaal in de botanische en groene trend van nu, daarnaast is het ook nog eens bijzonder duurzaam. Een groot voordeel van steigerhouten meubelen is dat het hout bestendig is tegen alle weersomstandigheden. Maar in de winter kunnen steigerhouten meubelen ook gemakkelijk binnen staan. Heeft u een industrieel interieur? Dan past een hoekbank of tafel van steigerhout daar ook goed bij. Immers de industriƫle stijl kenmerkt zich door robuust, ruig en stoerheid. Die uitstraling hebben steigerhouten meubels ook.

Modellen steigerhouten tuinmeubels

Veel steigerhouten tuinmeubels worden op maat gemaakt. U kunt kiezen uit diverse modellen voor een tuinbank of tuinstoel. Het meeste verkochte en populairste model is de tuinstoel of tuinbank met een rechte armleuning. Doordat de armleuningen van de hoekbank van steigerhout redelijk breed zijn kunt u er bijvoorbeeld een drankje op zetten of als tafeltje gebruiken. Verder zijn er tuinstoelen en banken met een schuine armleuning. En er zijn ook nog banken of tuinstoelen met een verhoogde zit. Dit is ideaal als u de stoelen of banken wilt gebruiken aan de tuintafel. U kunt bij alle modellen kiezen voor een dichte of een open achterkant. Tevens is er een grote variatie aan tafels, u kunt kiezen uit diverse ronde, vierkanten of rechthoekig tuintafels. Net wat u mooi vindt.

Kleed uw steigerhouten tuinmeubelen leuk aan

De banken van steigerhouten tuinmeubelen kunt u sfeervol bekleden met kussens. Dit zorgt ervoor dat de bank er super gezellig uitzien en dat u meer zitcomfort hebt. De kussen voor een hoekbank van steigerhout worden net zoals de banken met de hand gemaakt en kenmerken zich dan ook door een hoge kwaliteit. Ook hierin heeft u weer meerdere mogelijkheden. U heeft de keuze uit twee types kussens, namelijk rechte kussens en plofkussens. De rechte kussen zijn strakke kussens die ervoor zorgen dat u comfortabel op de steigerhouten hoekbank kan zitten. De rechte kussens zijn altijd 10 cm dik en de rugkussens zijn 8 cm dik. De plofkussen zijn kussens die wat voller en ruimer zijn, waardoor ze een meer relaxed gevoel geven. De hoogte en breedte van deze kussen worden afgestemd op de op maat gemaakte meubels Daarnaast heeft u keuze uit meer dan 40 kleuren voor de stof van de kussens. Zo kunt u altijd een set kussens kiezen die bij past bij uw inrichting.

Op maat gemaakt

Het assortiment van steigerhouten tuinmeubelen is gevarieerd. Toch kan het zijn dat net uw maat er niet tussen staat of de banken, stoelen of tafel die u zoekt niet online staat. Geen nood, alles kan perfect op maat gemaakt worden. Dus voor ieder type tuin of terras is passend steigerhouten meubilair beschikbaar. 

Previous «
Next »