• Homepage
  • >
  • Keuken
  • >
  • Onmisbaar voor je inductie kookplaat: De beste inductie beschermers

Onmisbaar voor je inductie kookplaat: De beste inductie beschermers

  • Woon
  • oktober 5, 2023
  • Comments Off
inductiebeschermers

Kokkerellen is voor velen een leuke hobby of zelfs onderdeel van hun job, maar een ding is zeker: de kans op vuile vlekken en zelfs krassen in de kookplaat die je gebruikt, is nogal groot. Gelukkig bestaan er verschillende manieren om je kookplaat hiertegen te beschermen, waaronder het gebruik van een inductiebeschermer. Heb je een inductiekookplaat in de keuken en wil je zo min mogelijk risico lopen op krassen en barsten? Het kan, dankzij een inductiebeschermer van Topdoek. Hier gaan we dieper in op de belangrijkste voordelen van zo’n beschermer.

Waarom een inductiebeschermer voor je kookplaat?


Het belang van een goede bescherming voor een inductiekookplaat wordt vaak onderschat, maar het loont wel degelijk de moeite om te investeren in een betrouwbare inductiebeschermer. Dit is wat je kunt verwachten van de inductiebeschermers van Topdoek:

1. Meer grip dankzij een antislip onderkant


Je hebt natuurlijk niet veel aan je nieuwe inductiebeschermer als die om de haverklap verschuift of wegglijdt, zeker wanneer je druk in de weer bent in de keuken. Topdoek inductiebeschermers beschikken gelukkig over een antislip onderzijde, waardoor ze altijd goed blijven liggen.

2. Trendy prints voor een complete look

Van klaprozen tot een rustieke uitstraling, wit marmer en een afdruk van een eigen foto, de designmogelijkheden bij Topdoek zijn zo goed als oneindig. Het resultaat is dat je kookplaat niet alleen optimaal beschermd is tegen krassen en barsten, maar dat je keuken er ook nog eens trendy uitziet. Het grote aanbod aan mogelijkheden biedt een oplossing voor elke stijl en voorkeur.

3. Soepel en flexibel vinyl

Dankzij het gebruik van dit flexibele materiaal is je nieuwe inductiebeschermer niet alleen erg gemakkelijk op te bergen, maar gebruik je het ook nog eens op een comfortabele manier. Het gebruik van vinyl maakt het ook gemakkelijk om voor jouw kookplaat een passend model te laten maken.

4. Optimaal bestand tegen krassen

Ten slotte beschermt een inductiebeschermer van Topdoek jouw kookplaat als geen ander tegen krassen en andere vormen van schade, dankzij een dikte van 2 mm en het gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Zo blijft je inductieplaat als nieuw en kook je voortaan een stuk aangenamer en veiliger.

Precies de goede inductiebeschermer voor jouw kookplaat? Die vind je bij Topdoek

Bovenstaande eigenschappen maken duidelijk dat een inductiebeschermer van Topdoek de moeite waard is, maar het wordt nog beter. Zo heb je keuze tussen wel 22 verschillende afmetingen, waardoor je hoe dan ook een oplossing vindt voor jouw keuken en kookplaat. Geen enkele keuken is immers dezelfde, dus waarom zou je zomaar een standaardmodel kopen?

Overtuigd? Bestel een inductie beschermer van Topdoek en in de keuken staan wordt voortaan veiliger, aangenamer en duurzamer!

Previous «
Next »