Originele manieren om de woonkamer te decoreren

  • Woon
  • mei 12, 2020
  • Comments Off
woonkamer decoratie

Kan jouw woonkamer wel een frisse make-over gebruiken? Ben jij jouw oude interieur meer dan zat? Lees dan gauw verder. In dit artikel lees je alles over originele manieren om jouw woonkamer te decoreren. Geef jouw woonkamer een nieuwe uitstraling aan de hand van deze originele interieurtips.

Een eigen kunstwerk aan de muur

Vandaag de dag hoef je geen kunstenaar te zijn om een eigen kunstwerk aan de muur te hangen. Je kunt namelijk een favoriete foto eenvoudig omtoveren tot een kunstwerk. Laat jouw favoriete familiefoto of vakantie foto afdrukken op canvas. Je hebt dan een eigen foto op doek. Dit geeft een persoonlijk en origineel tintje aan jouw woonkamer.

Hangplanten

Heb jij moeite met het vinden van de juiste decoratie voor in huis? Denk dan eens aan planten. Deze werken bijzonder goed als decorstuk. Geef jouw woonkamer een groene en bohemian uitstraling met hangplanten. Zo vul je lege stukken in huis flink op en geef je jouw woonkamer een frisse en groene uitstraling.

Unieke fotowand

Je kunt foto’s natuurlijk afdrukken en inlijsten. Maar er is ook een originele manier om jouw dierbare foto’s een plekje te geven in jouw interieur. Laat jouw foto’s op een hexagon afdrukken. Deze achthoekige tegels kun je leuk naast elkaar op de muur monteren. Op deze manier kun je bijvoorbeeld jouw trouwfoto’s, familiefoto’s of vakantiefoto’s op originele wijze in jouw interieur voegen.

Fotobehang

Je geeft jouw saaie woonkamer al gauw een boost door slechts één wand aan te passen. Maak gebruik van fotobehang om een muur in jouw woonkamer om te toveren tot een waterval, tropisch regenwoud of Sahara. Je kunt gebruik maken van standaard afbeeldingen, maar ook altijd een eigen foto op behang laten drukken.

Vloerkleed

Voeg wat warmte toe aan jouw woonkamer en verdoezel de kale vloer met een vloerkleed. Het geeft jouw woonkamer een knus effect en het breekt de ruimte. Kies voor een zacht vloerkleed of juist voor een stoer vloerkleed van touw.

Zoek jij nog een leuke manier om jouw woonkamer wat op te fleuren? Maak dan gebruik van deze originele decoratie ideeën voor jouw woonkamer

Previous «
Next »