Een plafondbeugel tv spaart ruimte

  • Woon
  • juli 6, 2017
  • Comments Off

De meeste televisies staan of hangen op een vaste plek in de kamer met zitplaatsen eromheen. Het is vaak lastig om deze opstelling te veranderen. Vooral in kleine ruimtes staat de tv vaak in de weg en in bed moet je rechtop zitten om zonder kramp te kunnen kijken. Met een plafondbeugel tv heb je dit probleem niet. Je kunt deze op elke plek aan het plafond hangen en er zijn zelfs modellen voor een schuin plafond. De televisie kan naar voren of achteren worden gehaald en zo gedraaid worden dat je er het beste zicht op hebt. Veel modellen kunnen ook gekanteld worden en kabels kunnen mooi worden weggewerkt. Een aantal plafondbeugels zijn na gebruik in te klappen en andere zijn zo mooi van design dat ze een luxueuze toevoeging zijn in je slaapkamer. Een plafondbeugel is in principe geschikt voor platte toestellen van alle merken. Naast modellen voor privégebruik zijn er ook ophangsystemen voor professioneel gebruik.

Plafondbeugels ook op de camping

Voor een logeerkamer, studentenkamer of zolderkamer met een kleinere tv zijn er handige inklapbare plafondbeugels van DQ of OMB. Deze nemen verder geen ruimte in en ook in bed kan comfortabel televisie worden gekeken. Bovendien zijn plafondbeugels tv geschikt voor een caravan of camper. Je hebt de keuze uit zwart of zilverkleur en ze zijn voor iedereen eenvoudig te monteren. De maat voor de geschikte plafondbeugel meet je diagonaal zonder de rand mee te tellen. Bij deze VESA-maat gaat het om de afstand tussen de bevestigingspunten, die je op de achterkant van je televisie vindt. Luxueuze verstelbare plafondbeugels voor je slaapkamer kun je vinden in de collectie van Sigden. Deze zijn uitgevoerd in wit en steken niet af bij het plafond. MyWall biedt een comfortabele elektrische plafondbeugel met afstandsbediening, die bovendien inklapbaar is.

Ook voor professionele doeleinden

De plafondbeugels van Vogel’s zijn vooral geschikt om centraal in een kantoor, horecagelegenheid, winkel of ontvangsthal te plaatsen. Met speciale modules kunnen de ophangsystemen worden gekoppeld, zodat er meerdere schermen naast en achter elkaar kunnen hangen. In een grotere ruimte kunnen veel mensen zo tegelijk de schermen in de gaten houden. Alle plafondbeugels tv die je bij lcdwandbeugels bestelt zijn grondig gecontroleerd op veiligheid en stabiliteit.

Previous «
Next »