Site pictogram Woonbeleving

Rolgordijnen

rolgordijnen

De sfeer in uw kamer wordt sterk beïnvloed door de raambekleding die u kiest. Bovendien zijn er veel verschillende soorten raambekleding, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Rolgordijnen zijn een optie die u kunt overwegen.

Wat zijn rolgordijnen eigenlijk?

Rolgordijnen zijn gordijnen die op en neer rollen. Het gordijn is opgerold rond een buis aan de bovenkant van het raam. Je kunt de gordijnen met een touwtje omhoog of omlaag laten gaan.

De voordelen

De nadelen

Screens

Buiten kunt u ook gordijnen ophangen, die screens worden genoemd. Ze houden warmte, zonlicht en UV-straling buiten. Screens zijn verkrijgbaar in verschillende materialen die hun kleur langer behouden en water afstoten.

Rolgordijnen voor het hele huis

Een rolgordijn is een uitstekende, betaalbare oplossing voor het afdekken van uw ramen. Woon- en keukenruimten kunnen worden ingericht met doorschijnende versies. De gordijnen zullen dan zo veel mogelijk gebruikt worden voor privacy. Een verduisteringsoptie is beschikbaar in de slaapkamers. Zelfs tijdens de vroege zomeruren blijft uw slaapkamer dankzij deze functie donker.

Mobiele versie afsluiten