Verlichting met een Scandinavisch tintje van Secto Design

  • Woon
  • juli 15, 2018
  • Comments Off

Verlichting kan een huis helemaal afmaken. Een mooi interieur is pas echt af wanneer deze goed uitgelicht kan worden. Verlichting speelt een belangrijke rol bij de uitstraling van jouw woning. Kies een lamp die perfect aansluit bij jouw stijl. Het kan fungeren als een echte eyecatcher van het interieur. Wil je verlichting met een fijn Scandinavisch tintje voor in huis? Dan is het merk Secto Design zeker een aanrader.

Natuurlijk materiaal

Secto Design is een uniek Fins designlabel dat prachtige lampen ontwerpt. De lampen worden gemaakt van natuurlijk materiaal en hebben hierdoor een rustige en luxe uitstraling. De lampen worden in een Finse fabriek ontwikkelt. Samengeperst hout wordt zelf geproduceerd om de lampen te ontwikkelen. Natuurlijk materiaalgebruik is kenmerkend voor een Scandinavisch design. De houten lampen van Secto Design passen daarom perfect bij een Scandinavisch interieur.

Handgemaakt

De lampen worden handgemaakt en hebben hierdoor een verfijnde uitstraling. Deze design lampen zijn van hoogwaardig kwaliteit en hebben een zeer goede afwerking. Alle verlichting wordt geproduceerd in de fabriek van Secto Design in Finland volgens de Finse standaarden.

Geweldige verlichting

De verlichting van Secto Design wordt omvangen door uniek design. Hierdoor kijk je nooit direct in een felle lichtbol, maar geniet je van een prachtige verlichting. Het design zorgt in veel gevallen voor een uniek schaduwspel. Hanglampen van Secto Design zijn niet zomaar design lampen, ze geven het hele interieur een unieke uitstraling. Het interieur wordt perfect verlicht en je geniet van een fijne lichtstroom in uw woning.

In ieder interieur

Het fijne van Scandinavisch design, is dat het zich niet opdringt. De lampen sluiten natuurlijk perfect aan bij een Scandinavische inrichting van het huis, maar zijn ook erg goed te combineren met andere stijlen. Het gebruik van natuurlijke materialen maken deze design lampen erg gangbaar en tijdloos. De lampen passen bijvoorbeeld goed bij een landelijke inrichting. Door de eenvoud van het ontwerp, kan deze lamp ook een goede toevoeging zijn aan een modern en simplistisch interieur.

Op zoek naar verlichting voor uw huis? Kies voor de unieke lampen van Secto Design. Deze lampen met een Scandinavisch tintje verlichten het huis op prachtige wijze. Geniet van de eenvoud van het ontwerp en de kwaliteit van de natuurlijke materialen. De lampen omarmen de lichtbol en zo geniet je van een prachtig schaduwspel en perfecte verlichting in huis.

Previous «
Next »