Vier ideeën voor een vloer van laminaat

  • Woon
  • november 1, 2021
  • Comments Off
laminaat kopen

Bij het overwegen van verschillende opties als vloer is de kans groot dat je vroeg of laat ook laminaat tegenkomt. Dat is helemaal niet gek want laminaat is een hartstikke populaire keuze. Bij zo’n nieuwe laminaatvloer kun je kiezen uit zoveel verschillende kleuren, maten en dessins! In dit blogartikel wordt verteld over een aantal prachtige ideeën bij het laminaat kopen.

Donkerbruin Laminaat

Dit type is uitermate geschikt voor zowel de slaapkamer als de huiskamer. Combineer deze kleur met een bed of een nachtkastje en creëer zo een stijlvol interieur om in te slapen. Met een garantie van 15 jaar is dit een perfecte keus. Deze vloer is eenvoudig te leggen en behoeft zeer weinig onderhoud.  

Eiken Laminaat

Het prachtige van deze kleur is dat het de uitstraling heeft van een echte houten vloer, maar toch vele malen goedkoper is en makkelijker te onderhouden. Ook met deze vloerbedekking tover je de woonkamer of slaapkamer om tot een sfeervol thuis. Misschien iets voor jou?

Hoogglans Laminaat

Laminaat in hoogglans is in vele kleuren beschikbaar, of je nou op zoek bent naar zwart, wit of juist iets opvallends zoals rood. Het is allemaal mogelijk. Wat erg fijn is aan deze vloer is dat het altijd glad en glanzend is, ook is het gemakkelijk om te reinigen. Kortom, ideaal in een stijlvolle kamer.

Whitewash Laminaat 

Weet je niet zeker of jouw vloer even mooi in jouw interieur past in zowel de zomer als de winter? Met Whitewash Laminaat heb je daar geen zorgen over. De lichte heldere kleuren zijn prachtig helder in alle jaargetijden. Het voelt warm in de winter en lekker in de lente.

Laminaat bestellen?

Ben je inmiddels benieuwd waar je een van deze vier ideeën kan bestellen of misschien zelfs nog een ander type? Je laminaat kopen doe je bij Bebo Parket! Kom langs in de gezellige winkel of bekijk online de uitgebreide keuze. Ook kun je online vragen stellen over het leggen, onderhouden, opmeten en uitkiezen van laminaat. Heb je nog steeds vragen? Neem dan gerust contact op met Bebo, en je krijgt een uitnodiging om langs te komen in de fabriek

Previous «
Next »