De laatste trends op het gebied van stoelen

  • Woon
  • maart 8, 2022
  • Comments Off
velvet stoel

De nieuwste stoelen trends

Ben je op zoek naar de laatste trends op het gebied van stoelen? Dan zit je hier helemaal goed, want in dit artikel vertellen wij je wat de nieuwste stoelen trends zijn. Van de velvet stoel tot de industriële stoel, je ziet ze allemaal terug in dit artikel. Lees snel verder en ontdek wat de stoelen trends van dit moment zijn.

Industriële stoelen

De industriële stijl is helemaal van nu en is ook volop in de eetkamer te zien in de vorm van industriële stoelen. Dit zijn vaak stoelen van natuurlijke materialen in donkere kleuren. Zo is de leren stoel een veel geziene industriële stoel. Denk bijvoorbeeld aan een cognac leren eetstoel in combinatie met een robuuste houten eettafel. Deze stoelen mogen zeker gezien worden in jouw eetkamer!

Velvet stoel

De velvet stoel is een zeer grote trend en zij in diverse huizen inmiddels onmisbaar. Deze stoelen zijn tijdloos, elegant en zeer luxe! Als je een moderne interieurstijl hebt, kun je hier perfect velvet stoelen mee combineren. Steeds meer mensen kiezen voor deze prachtige stoelen. En dat is niet zo vreemd, want ze zijn niet alleen erg mooi, ze zitten ook nog eens heel comfortabel. Hiermee heb je twee belangrijke punten te pakken. Kies jij ook voor een velvet stoel?

Teddy stoelen

Teddy stoelen zijn ware eyecatchers voor je interieur. En een eyecatcher, dat is toch iets wat we allemaal wel willen? Je stapt de ruimte in en je oog valt meteen op de mooie blikvanger. Dit gaat je zeker lukken met teddy stoelen voor in de eetkamer. Zo kun je kiezen voor eetkamerstoelen in een model teddy stof voor een mooi geheel. Je kunt ook stoelen van teddy in verschillende kleuren met elkaar combineren, zodat je net even iets anders dan anders hebt.

Stoelen mixen

Een andere actuele trend is het mixen van verschillende soorten stoelen met elkaar. Deze stelen vaak echt de show, omdat de combinatie van de verschillende soorten stoelen meteen de aandacht trekt. Combineer bijvoorbeeld witte fluwelen stoelen met witte teddy stoelen of combineer roze leren stoelen met roze teddy stoelen. Je moet wel durven, maar het is super gaaf en het staat ook nog eens ontzettend mooi bij elkaar.

Weet jij al welke stoelen je voor de eetkamer gaat kopen? Bekijk eens welke stoelen jou het meest aanspreken en ga online op zoek naar jouw favoriet!

Previous «
Next »