Verwarm de keuken met dubbel glas

  • Woon
  • december 23, 2020
  • Comments Off
dubbel glas in de keuken

Is het vaak koud in huis en heeft u daar vooral last van tijdens het koken? U wilt toch dat de temperatuur in huis aangenaam is zonder dat u de hele tijd de verwarming hoog hoeft te zetten? De energierekening wordt daardoor veel te hoog en dat is zonde. Een goede oplossing hiervoor is dubbel glas. Dubbel glas heeft namelijk veel voordelen ten opzichte van enkel glas. Meer weten over dubbel glas? Dan kunt u dit allemaal lezen in dit blog.

Dubbel glas is isolerend

Dubbel glas bestaat uit twee verschillende glasbladen met daartussen een spouw. Deze spouw is gevuld met lucht. Dat betekent dat dit glas isolerend is en kou tegenhoudt. De kou blijft dus vooral buiten en trekt niet de keuken of de woonkamer in. Dit scheelt weer in stookkosten, wat u liever wilt besparen voor andere uitgaven. Niet alleen houdt dit glas kou tegen, maar ook is het een goed idee voor geluidsoverlast. Even muziek luisteren tijdens het koken op een hoger volume is dus ook geen probleem, want niemand zal het horen. Daarnaast is dubbel glas een stuk moeilijker te doorbreken, dus de inbraakgevoeligheid neemt ook af.

Online dubbel glas bestellen

Dubbel glas kunt u gemakkelijk online bestellen bij Glasgigant. Dit is dus gemakkelijk online te bestellen en wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Geef dus tijdens het bestellen de juiste maten door. Het is wel handig om daarbij alle ramen en deuren aan te pakken, zodat de hele keuken, of natuurlijk andere ruimte isolerend is. Niet alleen vindt u dubbel glas in het assortiment, maar ook kunt u in het assortiment enkel glas vinden en verschillende soorten materialen om alles te monteren.

Vragen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van het dubbel glas bij u in huis of wilt u meer weten over de overige producten? Stel uw vragen aan de specialisten en zij staan u zo spoedig mogelijk te woord.

Previous «
Next »