Lichtstraten van GLASvakwerk.nl

  • Woon
  • juli 11, 2023
  • Comments Off

De vraag naar een mooie, toegankelijke & prijsvoordelige lichtstraat – speciaal voor een plat dak van een overkapping, veranda, carport & overige “niet gesloten” aanbouw / uitbouw – is de laatste jaren explosief toegenomen. Zeker voor een (buiten)ruimte die direct aan huis geplaatst wordt, is voldoende lichtinval een cruciale factor. Aangezien er steeds vaker gekozen wordt voor een veranda overkapping direct aan huis, wordt ook steeds meer aandacht besteed aan het vinden van de juiste lichtstraat.

Met een lichtstraat bij GLASvakwerk bent u verzekerd van een innovatieve ventilerende (niet geïsoleerde) lichtstraat, speciaal bedoeld voor op een plat dak van buitengebouwen / buitenruimtes. En of u nu op zoek bent naar een grote maatwerk lichtstraat voor een luxe overkapping, of naar een aantal kleinere (standaard maatvoering) lichtstraten voor een carport, bij ons slaagt u altijd! Onze ventilerende daklichten zijn niet volledig gesloten (niet geïsoleerd) en zorgen voor continue beluchting. Zeer prettig in gebruik, aangezien u zich geen zorgen hoeft te maken over die vervelende insecten zie zich onder het glas van de lichtstraat nestelen.

De meeste lichtstraten – van diverse concullega’s – worden opgebouwd uit meerdere glasplaten a.d.h.v. lichtstraat profielen. Bij GLASvakwerk.nl is dit dus NIET het geval. Al onze lichtstraten betreffen een enkele glasplaat zonder profielen. Wij leveren altijd een “frameless daklicht”, dit zorg altijd voor de mooiste lichtinval, zonder onderbrekingen. GLASvakwerk.nl staat bekend om haar enkele ruit lichtstraten in (extreem) grote afmetingen. Een vlakke lichtkoepel van GLASvakwerk.nl bestelt u in een breedte tot 150 cm en een lengte tot maar liefst 595 cm. Nergens anders kunt u deze afmetingen – in een afmeting & afwerking naar wens –  bestellen, zeker niet indien de lichtstraat bestaat uit 1 enkele glasplaat. De kans dat u binnen deze maximale maatvoering slaagt is natuurlijk enorm groot!

Previous «
Next »