• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • Haal design in huis met een stijlvolle radiator

Haal design in huis met een stijlvolle radiator

  • Woon
  • juli 24, 2023
  • Comments Off
stijlvolle radiator

We houden allemaal van een gezellig, knus huis. En bij gezellig en knus denken we ook aan behaaglijk, warm. Niemand vindt het immers prettig om in een koud huis te verblijven. En dus heb je in waarschijnlijk bijna alle ruimtes van je huis radiatoren hangen. Maar: er zijn radiatoren en radiatoren. Vind jij dat een radiator alleen functioneel hoeft te zijn? Prima. Of vind je dat ook een radiator onderdeel mag zijn van jouw stijl van inrichten en zelfs mede het design mag bepalen? Dan is een designradiator absoluut iets voor jou.

Laat die warmte maar stralen

Bij een designradiator denken veel mensen het eerst aan de badkamer. Want steeds meer mensen hebben daar niet meer zo’n ‘ouderwetse’, saaie radiator hangen, maar een moderne variant: de designradiator die mede de sfeer van vooral modernere badkamers bepaalt. En zo’n stijlvolle radiator is natuurlijk niet alleen maar stijlvol. Hij is absoluut ook functioneel. Hij zorgt ervoor dat jij op elk moment van de dag een warme badkamer binnen stapt en dat jouw handdoek ook voor de volgende douchebeurt weer droog is.

Meer design in jouw huis

Maar waarom zou je je qua designradiatoren beperken tot de natte ruimte? Bekijk alle ruimtes in jouw huis eens goed en bepaal in welke ruimte iets meer uitstraling welkom zou zijn. Denk bijvoorbeeld aan de entree, waar je de radiator eigenlijk niet zo belangrijk vond, maar je dat oude ding toch ook wel een beetje zat bent. Denk je eens in dat je die vervangt door een modern exemplaar? Een designradiator die direct bijdraagt aan de sfeer die iedereen opsnuift zodra jouw voordeur opengaat? Maar ook op de overloop en in de keuken kan een design radiator goed tot zijn recht komen.

Horizontaal of verticaal?

Afhankelijk van de ruimte en die plek die er is voor een designradiator kies je voor een horizontale of verticale radiator. Denk je na over elektrische verwarming in heel je huis, kijk dan zeker eens naar de keuze die er is in designradiatoren voor je woonkamer. Heb je een kleine woonkamer, dan is een platte en dus strakke designradiator zeker ook een idee. Zo houd je extra ruimte over voor andere stijlvolle elementen in jouw huis.

Previous «
Next »