5 decoraties voor binnen en buiten

  • Woon
  • februari 26, 2018
  • Comments Off

Interieur en exterieur worden steeds meer met elkaar verbonden. Zo zien we tegenwoordig veel groen binnen, en vele decoraties die we voorheen alleen binnen zagen zien we tegenwoordig ook buiten. Maar over wat voor een decoraties hebben we het dan? Dat lees je in dit artikel.

1. Een mooie sfeerhaard

Zoals gezegd wordt de tuin steeds meer gezien als verlengstuk van de woning. Wanneer de zon tevoorschijn komt, gooien we de deuren open en verplaatsen we ons naar de tuin. De buitenlucht geeft ons een gevoel van ontspanning en helpt ons ontstressen. Helaas werkt het weer in Nederland niet altijd mee. Om het buiten dan toch aangenaam te hebben, is een terrashaard een goede oplossing. Een terrashaard biedt sfeer en warmte en maakt van elke zomeravond, of het nou regent of niet, een mooie avond.

Het assortiment tuinhaarden bekijken >>
https://www.superkachels.nl/tuinhaarden

2. Decoratieve kussens

Om de tuin nog wat gezelliger aan te kleden, worden tegenwoordig vaak de sierkussens naar buiten gehaald. In de winter vinden we deze kussens terug op de grote hoekbanken, maar in de zomer worden ze gebruikt om gezellige plekjes in de tuin te creëren. Dit zorgt er voor dat de tuin moeiteloos overloopt in de woning.

3. Salontafels

Naast de sierkussentjes, worden ook salontafels van binnen naar buiten verplaatst en andersom. We zien ze steeds vaker terug in de tuinen. De salontafel is niet alleen decoratief, maar ook nog eens zeer functioneel. Waar moet je anders je hapje of drankje op presenteren wanneer je vrienden en familie over de vloer komt?

4. Lichtsnoer

Een stoer element, een industrieel ogende lichtsnoer. We zien ze steeds vaker en dat snappen wij wel. Een lichtsnoer maakt elke plek sfeervol, zowel binnen als buiten.

5. Kaarsen

Tot slot zien we dat kaarsen zowel binnen als buiten steeds vaker voorkomen. We zien familie en vrienden steeds vaker in eigen omgeving in plaats van in openbare plekken, dus we vinden het steeds belangrijker om van het huis en de tuin een sfeervolle ontmoetingsplek te maken. Kaarsen dragen hier zonder twijfel enorm aan bij.  Of het nou gaat om grote robuuste kaarsen of waxinelichtjes.

Kortom, we ontdekken de trend waarbij huis en tuin steeds beter in elkaar overlopen. Het op deze manier inrichten van jouw tuin, vergroot jouw woonruimte. Vooral in hartje zomer, wanneer de zon schijnt en zwoele zomeravonden hun intrede maken, genieten we hier extra van. Van verlichting in de vorm van haarden, kaarsen en lichtlampen, tot decoratieve accessoires. Het kan allemaal. Zowel binnen als buiten.

Previous «
Next »