Relaxen in de tuin

  • Woon
  • februari 28, 2018
  • Comments Off

Relaxen in de tuin doen we het beste op tuinbanken en tuinmeubelen. Lekker tussen het groen en natuurlijk in de schaduw van een parasol, of luierend in het zonnetje. Een tuin is bij uitstek de lekkerste plek om te ontspannen. Je bent buiten en je geniet van het voorjaar, de zomer of het najaar. Je tuin goed inrichten met een paar mooie tuinmeubels is dan ook een absolute must.

Welke tuinmeubelen zet je in je tuin?

Afhankelijk van de afmeting en vormgeving van je tuin kies je natuurlijk voor lekkere tuinmeubels die bij je tuin passen en die heerlijk zitten of liggen. Een buitentafel met een paar tuinstoelen zijn ideaal om met het hele gezin buiten te eten of lekker koffie te drinken. Een parasol erboven zorgt voor voldoende schaduw om je tegen fel zonlicht en zomerhitte te beschermen. Ligstoelen zijn ideaal om te zonnebaden of om een dutje te doen onder de luifel of parasol. Een tuinset met banken zijn heerlijk, bijvoorbeeld ’s avonds op een zwoele zomeravond bij een vuurkorf met brandend hout.

Tuinbanken in vele soorten en maten

Banken voor in de tuin zijn er in vele soorten en maten verkrijgbaar. Het is erg lekker om op een tuinbank in je tuin te relaxen. Lekker een boek lezen, of een goed gesprek voeren, of gewoon om lekker te zitten als de barbecue aangaat. Een eenvoudige tuinbank van hout is ook handig voor in de voortuin of op een ruim balkon. Je creëert zo gemakkelijk een lekker plekje om even rustig van de buitenlucht te genieten. Tuinbankjes kun je ook kopen met kussens erop, dan zit je nog prettiger.

Tuinset of loungeset

Ideaal is natuurlijk de tuinset of loungeset. Deze zien er tegenwoordig bijna uit als een bankstel voor binnenshuis, met dikke comfortabele kussens. Maar loungesets zijn weerbestendig en helemaal aangepast aan het buitenleven. Loungesets zijn er in vele formaten en verkrijgbaar als kleine tweezit tot aan grote hoekbanken voor veel personen. Ze staan heel sfeervol en luxe in je tuin.

Tuintafels om buiten te eten

Als je van het buitenleven houdt en veel tijd in de tuin doorbrengt, mag een tuintafel niet ontbreken. De grote tuintafel is geschikt om aan te eten, een kleine salontafel voor buiten zet je bij je loungeset. Richt je de tuin in met mooie tuinmeubelen dan zit je altijd goed. Met moderne tuinmeubels heb je altijd een mooie zomer.

Previous «
Next »