• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • Er lekker warm bij zitten in de winter met een hoogpolig vloerkleed

Er lekker warm bij zitten in de winter met een hoogpolig vloerkleed

  • Woon
  • maart 2, 2018
  • Comments Off

De winters in onze regio’s kunnen écht wel koud zijn. Dat hebben we deze winter alweer eens mogen ondervinden. Zelfs in goed geïsoleerde woningen of huizen met vloerverwarming, hebben we vaak kou aan de voeten. Je wilt immers toch niet een hele dag in huis rondlopen met dikke winterlaarzen? Liever kiezen voor een dik en comfortabel vloerkleed, niet?

Kies voor een vloerkleed met lange haren

Een hoogpolig vloerkleed is ideaal om er in de winter warm bij te zitten. De lucht tussen de lange haren vormt een perfecte isolatielaag tussen de vloer en je voeten. Je kunt er zonder problemen op je kousen of zelfs met blote voeten over lopen. Binnen de hoogpolige vloerkleden heb je keuze tussen lange en heel lange haren. Ze hebben elk een aparte uitstraling. Aan jou de keuze wat het beste bij jouw woning past!

Diverse materialen

Hoogpolige vloerkleden bestaan in verschillende materialen: wol, polyester, polypropyleen of acryl. Wol is het meest natuurlijke maar is dan weer moeilijker in onderhoud. Zo heeft elk materiaal zijn eigen karakteristieken. Elke goede verkoper zal jou kunnen adviseren over de voor- en nadelen van elke soort. Maar één ding is zeker: je voeten zullen vanaf nu geen kou meer hebben!

Keuze uit heel wat ontwerpen

Een hoogpolig vloerkleed past in elke omgeving. Zowel in een moderne als een meer klassieke woning is warmte en gezelligheid altijd welkom. Kies jij voor een uni-color tapijt of heb je liever verschillende kleuren? Hou je het bij een klassiek motief, of ga je voor trendy geometrische vormen? Hou je van sterke etnische motieven of ben je eerder voor rustig? Je hebt keuze genoeg, en dit binnen elk budget.

Doe inspiratie op

Op internet vind je heel wat ontwerpen van hoogpolige tapijten. Neem rustig de tijd om rond te kijken en inspiratie op te doen. Bepaal waar het tapijt komt te liggen en welke afmeting je wenst. Laat het mooi aansluiten met je meubelen en accessoires, je raamdecoratie en je vloer. Met een vloerkleed bepaal je voor 90% de uitstraling van je kamer. Een hoogpolig vloerkleed zorgt voor een warme en gezellige indruk. Het is gewoon genieten!

Previous «
Next »