Comfortabele klapstoelen

  • Woon
  • maart 29, 2018
  • Comments Off

Klapstoelen komen altijd goed van pas. Zeker als je regelmatig vrienden en familie op bezoek krijgt en je wilt extra zitplaatsen creëren, zijn stevige klapstoelen geen overbodige luxe. Maar echt goede klapstoelen zijn niet zo makkelijk te vinden. Wij hebben voor jou een aantal comfortabele klapstoelen gevonden die bovendien nog goed ogen ook!

comfortabele klapstoelen

Afbeelding: https://www.pinterest.co.uk/pin/552113235559305605/?autologin=true

design klapstoelen

Afbeelding: https://www.pinterest.es/pin/2885187237576811/

Het oog wil ook wat

Er is heel wat verschil tussen klapstoelen. Stevige klapstoelen zijn misschien praktisch, maar zijn ze ook mooi? Want zeg nu zelf: als je een mooi interieur hebt, wil je toch geen ‘gewone’ doordeweekse klapstoelen bovenhalen voor je gasten. Er zijn heel wat mooie klapstoelen te verkrijgen voor een degelijke prijs. Wat denk je bijvoorbeeld van een mooie naturel houten klapstoel  die er helemaal niet uitzien als een klapstoel? Je kunt hem bovendien makkelijk ophangen om weg te bergen. Een hele mooie en tevens comfortabele klapstoel is bovenstaande met hout en leder. Dit is nostalgie, vintage en modern onder één noemer.

Out-of-the-box designs

Het ontwerpen van goede klapstoelen is een sport voor designers. Zij maken van comfortabele klapstoelen echte design klapstoelen. Een mooi voorbeeld is deze toch wel aparte vouwstoel

design klapstoel

Afbeelding: https://nl.pinterest.com/pin/226305950007678205/

Hij past vrijwel in elk hedendaags interieur. Ze gaan echt ver, die ontwerpers! Van een platte plaat maken ze comfortabele klapstoelen

comfortabele klapstoel

Afbeelding: https://nl.pinterest.com/pin/856669160339200967/

Het is een lust om te zien hoe ze vouwen en plooien en van stoelen een tafeltje maken. Hun fantasie kent geen grenzen.

multifunctionele klapstoel

Afbeelding: https://nl.pinterest.com/pin/856106210387606281/

Makkelijk opzetten, opvouwen en wegbergen

Van design klapstoelen verwacht je even goed dat ze makkelijk weg te bergen zijn. Hoe compacter ze te vouwen zijn, hoe beter! Zo kun je ook in een kleine woning heel wat gasten ontvangen. Na het feestje ruim je je mooie klapstoelen op en berg je ze netjes weg tot de volgende gelegenheid. Klapstoelen kaderen alvast in onze levensstijl van flexibiliteit en mobiliteit. Je zet klapstoelen in waar je ze nodig hebt: in de eetkamer of op het terras bijvoorbeeld. Of je neemt ze mee naar de camping of voor een buurtfeestje. Kies mooie exemplaren die goed bij jou en je woning passen. Zo zijn ze een deel van je interieur elke keer je ze openvouwt.

Previous «
Next »