5x sfeerhaarden voor in de tuin

  • Woon
  • februari 26, 2018
  • Comments Off

Ondanks dat de kou nog niet is verdwenen en het nog lang geen zomer is, hebben we afgelopen weekend kunnen genieten van het zonnetje en het buiten zijn. Gevolg hiervan is dat wij alweer vooruit kijken naar lange, zwoele zomeravonden. Wilt u voor aankomende zomer meer sfeer in uw tuin creëren en de mogelijkheid hebben om tot in de late uurtjes buiten te zitten? Waarom kies je niet voor een mooie sfeervolle buitenhaard?

Tuinhaarden bekijken >> https://www.haardenexpert.nl/

Breng binnen naar buiten

Tegenwoordig zien we steeds vaker dat een interieur wordt doorgetrokken naar buiten. Decoratieve items worden bij elkaar gezet die passen bij de sfeer van het huis en items die normaal gesproken in de woning staan, worden naar buiten verplaatst. Ook de haard is een sfeervolle aanvulling op de tuin die goed past bij deze trend. Plaats de haard op een centrale plek van de tuin, zet er twee grote planten naast en je kan, net als in huis, genieten van een echte eyecatcher!

Een grote tuin

Heb je een grote tuin? Dan is het lastig om sfeervolle, knusse ruimtes te creëren. Belangrijk is om effectief om te gaan met de ruimte en de haard dicht bij de zithoek te plaatsen. Pak een boek, een verfrissend drankje en geniet tot in de late uurtjes bij de dansende vlammen en de warmte die de haard met zich mee brengt.

Haard tegen woning

Wil je de sfeer van vroeger opwekken? Dan is het een idee om de buitenhaard tegen een muur aan te plaatsen, zoals de schuur of uw woning. Kies dan voor een klassieke of stenen schouw, zodat de haard extra goed uit komt. Plaats dan nog een grote bank voor de haard, en uw sfeervolle avond kan beginnen.

Kampvuur

Ook kun je er voor kiezen om de haard in het midden van een zitje te plaatsen. Zo kun je gezellig met jouw familie of vrienden bij de haard zitten, alsof je bij een kampvuur zit. Met marshmallows boven het vuur is het beeld helemaal compleet.

Brede sfeerhaard

Tot slot kun je er voor kiezen om een brede sfeerhaard in de tuin te laten plaatsen. Zo kun je vanuit vele plekken genieten van het mooie vuurbeeld en het bijbehorende plateau biedt genoeg ruimte voor de hapjes en drankjes!

Previous «
Next »