Aluminium hoekprofielen, altijd handig!

  • Woon
  • september 26, 2019
  • Comments Off

Voor een optimale woonbeleving is een mooie ‘finish’ van een interieurobject uiteraard van groot belang. Tegenwoordig wordt er – naast voor constructiedoeleinden – veelvuldig gebruik gemaakt van aluminium profielen voor een mooie afwerking. Denk hierbij aan het afwerken van de keuken, de badkamer en het toilet, maar ook het strak afwerken van de trap bijvoorbeeld. Een hoekprofiel is ideaal voor het strak afwerken voor ‘randen’, vooral opstaande randen uiteraard. Een aluminium hoekprofiel bij ALUMINIUMvakman.nl bestelt u – in de meest voorkomende afmetingen van klein naar groot – eenvoudig online en in een lengte op maat, hier vertellen wij u graag wat meer over! 

Hoe werkt bestellen?

Het bestellen van een hoekprofiel op maat doe je bij ons eenvoudig en voordelig online. De meest gebruikte afmetingen bestel je direct online in de gewenste lengte op maat: van 10 cm t/m 600 cm. Op de ‘hoekprofiel pagina’ worden alle afmetingen weergegeven en uiteraard kun je ook gebruik maken van de handige afmeting filter om snel jouw gewenste hoekprofiel afmeting te selecteren. Vervolgens klik je door en kun je de lengte op maat invoeren. Vul het aantal cm in en de juiste prijs wordt direct vertoond, wel zo handig. 

Afwerking van de uiteinden in verstek?

Ben je op zoek naar een profiel dat perfect op jouw wensen afgestemd is, dan biedt ALUMINIUMvakman.nl – naast het op maat zagen tot op de mm specifiek – ook de mogelijkheid om het hoekprofiel in verstek gezaagd te bestellen. Wanneer je direct aan de slag wilt gaan met een hoekprofiel dat perfect op jouw klus afgestemd is, levert deze extra dienst jou veel tijdswinst op!

Al onze profielen worden uit eigen voorraad geleverd en in eigen zagerij op maat gezaagd, eventueel in verstek dus! Wil je meer weten, neem gerust een kijkje op onze website. Hier vind je alle aluminium profielen van ALUMINIUMvakman.nl >>.

Previous «
Next »