• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • Levendig & stoer: Rustieke eiken tafelbladen met stalen poten!

Levendig & stoer: Rustieke eiken tafelbladen met stalen poten!

  • Woon
  • september 27, 2019
  • Comments Off

Ideaal voor een stoer & sfeervol interieur, een prachtig levendig eikenhouten tafelblad met een set stoere stalen poten. Wij vroegen EIKENvakman.nl – een webshop die gespecialiseerd is in eikenhout voor binnen – en vroegen het volgende: Wat is nu het meest populaire eiken tafelblad van jullie?

Populair: rustieke eiken tafelbladen. 

Rustiek eikenhout is helemaal ‘in’ en laat dit nu net een specialiteit van ons zijn! Met een ruime collectie hoogwaardige eiken tafelbladen van rustiek eikenhout (met noesten, takjes en scheurtjes) slaag je bij ons altijd! Een eiken tafelblad van rustiek eikenhout (zichtzijde B-kwaliteit) realiseert een warme, natuurlijke & sfeervolle uitstraling, waarbij ieder tafelblad uniek is. De mooie tekeningen en bijzondere accenten, zoals noesten, takjes en scheurtjes, zorgen altijd voor een tafelblad met karakter. Een eiken tafelblad bij EIKENvakman.nl wordt vervaardigd door ervaren houtbewerkers, speciaal voor jou op maat! 

Ambachtelijk vakmanschap.

Onze rustieke eiken tafelbladen worden vervaardigd uit geschaafde rustieke eikenhouten planken, die kunstmatig gedroogd zijn (kd 8-12%); Een ideaal vochtpercentage voor binnen gebruik. Deze planken worden – in de gewenste maatvoering – op maat verlijmd tot een prachtig eikenhout tafelblad. Vervolgens wordt het gelijmde eiken blad nogmaals – als geheel – geschaafd en uitgebreid nagelopen en bijgewerkt. De meeste rustieke eiken tafelbladen kun je bij ons op maat bestellen: Met een breedte van 70 t/m 120 cm en lengte van 70 cm t/m 350. 

Een ruime collectie stalen tafelpoten.

En wat hoort er nu bij een mooi rustiek eiken tafelblad, juist: Stoere stalen tafelpoten! Een bijzondere combinatie van het warme eiken blad en de ‘coole’ stalen tafelpoten. Binnen de collectie stalen tafelpoten van EIKENvakman vind je diverse modellen, waaronder uiteraard de bekende X, A en U poten, maar ook prachtige onderstellen, ook wel ‘centrale middenpoot’ genoemd, bestel je bij ons direct online voor de beste prijs! Bij de meeste tafelpoten kun je kiezen uit diverse kleuren, waaronder veelal zwart, antraciet, wit en blank (staalkleur). Neem snel een kijkje op onze website en doe inspiratie op!

Previous «
Next »