• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • Hoe creëer je de sfeer van 1001 nacht in jouw interieur

Hoe creëer je de sfeer van 1001 nacht in jouw interieur

  • Woon
  • juni 27, 2018
  • Comments Off

Wil jij ook een romantische en exotische sfeer creëren in jouw woning? Ga voor een 1001 nacht thema en waan je in een exotisch interieur iedere keer dat je jouw woning binnenkomt. Deze stijl geeft karakter aan jouw huis en een unieke uitstraling. Hoe je deze stijl kunt realiseren in jouw woning? Dat lees je hier.

De hele woning of één ruimte?

Hoe weet je of deze stijl iets voor jou is? Door te beginnen met één kamer in deze stijl, kun je zien of deze stijl past en of je deze stijl wilt uitbreiden naar de rest van jouw woning. Begin bijvoorbeeld met het inrichten van de slaapkamer in deze stijl. Droom 1001 nachten weg bij deze warme en exotische stijl in de slaapkamer.

Kleurgebruik

Het is belangrijk dat je kiest voor warm kleurgebruik in de kamer voor een optimaal resultaat. Kies bijvoorbeeld voor warme oranje of kopertinten in combinatie met blauw of paars. Kies een vast kleurenthema waaruit je kunt putten. Wijk niet af van dit kleurenthema om een duidelijke stijl neer te zetten. Doe inspiratie op om zo het juiste kleurenthema samen te stellen. Kies je voor warme oranje tinten of ga je voor olijfkleuren en oker? De mogelijkheden op het gebied van kleur zijn eindeloos. Zorg dat je een vast kleurenthema kiest voordat je aan de slag gaat.

Verlichting

Bij een 1001 nacht thema mogen natuurlijk Oosterse lampen niet ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor een leuk samenspel van verschillende Oosterse hanglampen. In het geval van 1001 nacht gaat less is more niet op. Een overdaad aan verschillende hanglampen geeft een uniek en typisch 1001 nacht effect. Kies voor lampen van verschillende groottes en hang deze spelenderwijs op. Bekijk bijvoorbeeld het aanbod aan Oosterse lampen van Directlampen. Hier vind je stijlvolle Oosterse hanglampen. Kies voor kleurrijke lampen, of voor stijlvolle Oosterse lampen in een modern jasje.

Ruim aanbod

Het aanbod aan Oosterse lampen is bij deze webwinkel enorm. Kies bijvoorbeeld lampen in verschillende kopertinten, met natuurlijke elementen of uniek ontwerp. Je kunt jouw zoekopdracht naar Oosterse lampen eenvoudig filteren. Stel bijvoorbeeld jouw prijsbereik in of filter de resultaten op kleurgebruik. Zo kun je in een oogopslag de juiste lampen vinden die aan al jouw wensen en eisen voldoen.

Wil je ook een 1001 nacht thema doorvoeren in jouw interieur? Bekijk hier het volledige aanbod aan Oosterse lampen die jouw woning de goede richting ophelpen. Kies voor deze warme en exotische stijl en geniet van een uniek wooninterieur.

Previous «
Next »