• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • Een bank waarbij je in slaap valt, dat is toch het lekkerste?

Een bank waarbij je in slaap valt, dat is toch het lekkerste?

  • Woon
  • oktober 26, 2018
  • Comments Off

Wat is er heerlijker dan na een hectische dag thuiskomen, je sloffen aantrekken en met een dekentje in je zetel neerploffen? Zeker voor de aankomende winteravonden is een lekkere bank een must. Zo kun je bijvoorbeeld een 2-zitsbank kopen bij Debommelmeubelen.nl en dit voor heel weinig geld. Wij geven jou hier alvast een paar mogelijkheden en een aantal tips om je aanschaf makkelijker te maken.

Een 2-zitsbank biedt heel wat mogelijkheden

Voor kleine woningen of studentenkamers is een 2-zitsbank de ideale oplossing. Maar ook in grotere woonruimtes kun je bijvoorbeeld twee 2-zitsbanken of een 2- en een 3-zitsbank met elkaar combineren. 2-zits zijn veel flexibeler dan 3-zitsbanken en je kunt er toch lekker met z’n tweetjes van genieten. Je verhuist ze makkelijker naar een andere kamer zoals je slaapkamer of je badkamer. Zo pas jij je woning constant aan aan jouw wensen.

Stof of (namaak)leer?

Elk van deze uitvoeringen heeft voor- en nadelen. Zo voelt stof warmer aan dan leer. Leer is dan weer makkelijker te onderhouden, mits het op de juiste manier behandeld wordt. Stof neemt namelijk sneller vuil en vocht op. Een stoffen bank kun je altijd laten schoonmaken door een professionele firma, maar dat brengt extra kosten met zich mee. Kies de uitvoering van je bank in functie van je gezin of je levenswijze.

Let op de armleuningen

In een zitbank ga je ook vaak liggen. Dit wil zeggen dat je armleuningen plots moeten dienst doen als hoofdkussen. Let er bij het aankopen op dat de armleuningen zacht en niet te hoog zijn. Zijn ze toch naar de vrij hoge kant? Dan kun je uitkijken naar een zitbank met bijhorende kussens. Of je gooit er een paar leuke sierkussens in, dit kan ook natuurlijk.

Lekker wegdromen…

Misschien vind je bij je bank ook nog een mooie bijpassende poef. Denk aan een bijzettafeltje voor je glaasje wijn, een leuke staanlamp en een warm vloerkleedje en je bent helemaal klaar om lui lekker tv te kijken, te lezen of gewoon… in slaap te vallen.

Previous «
Next »