• Homepage
  • >
  • Tuin
  • >
  • Genieten in de buitenlucht met stijlvolle tuinmeubelen

Genieten in de buitenlucht met stijlvolle tuinmeubelen

  • Woon
  • november 20, 2017
  • Comments Off

Je doet er waarschijnlijk alles aan om het interieur van je woning zo mooi en stijlvol mogelijk te maken. Maar heb je ook gedacht aan het interieur voor je tuin? Er is namelijk niets zo fijn als een avondje ontspannen in je eigen luxe groene oase. Je kunt genieten van de buitenlucht en wanneer je geluk hebt zelfs nog wat van de zon meepikken. Stijlvolle tuinmeubelen maken het relaxen in de tuin nog comfortabeler.

Voor het hele gezin

Heb je een groot gezin of veel vrienden die regelmatig over de vloer komen? Dan moet je natuurlijk wel voorbereid zijn met een grote tafel in je tuin. Er zijn talloze tuintafels te vinden, maar een groot stenen exemplaar is tegenwoordig helemaal in. Deze tafels zijn ideaal voor moderne tuinen en bovendien erg praktisch. Je kunt er namelijk alles op kwijt wanneer je een gezellig tuinfeestje organiseert. Een houten tafel is natuurlijk ook mooi en past perfect bij een landelijke tuin.

Een avondje loungen

Tot voor kort werden tuinmeubelen vooral van hout gemaakt. Dat is niet gek, want dit materiaal past perfect bij de natuurlijke uitstraling van een tuin. Met de opkomst van moderne interieurs veranderde er iets: kunststof werd weer populairder. Deze keer niet in de vorm van een simpele ligstoel, maar juist als een heerlijke loungeset. Comfort gaat namelijk boven alles, ook in je tuin. Met een loungeset creƫer je een warme plek waar je helemaal tot rust kunt komen na een lange dag. Maak dit hoekje af met grote kaarsen of een open haard en je kunt het hele jaar door relaxen.

Barkrukken in de tuin

Het klinkt misschien een beetje gek, maar barkrukken in de tuin zijn ontzettend trendy. Deze stoelen geven je tuin namelijk wat hoogte, wat een mooie afwisseling is tussen de lage loungeset of ligstoelen die je al in je tuin hebt staan. Combineer deze barkrukken met een hoge tafel en je hebt de perfecte plek om in de zomer van je ontbijt te genieten in de zon. Een hoge tafel en barkrukken gemaakt van steigerhout zijn natuurlijk helemaal van deze tijd, maar je kunt ook gewoon voor een klassiek stenen of houten exemplaar kiezen.

Previous «
Next »