Maak met behang van jouw huis een thuis!

  • Woon
  • november 17, 2017
  • Comments Off

De gemiddelde Nederlander verhuist ongeveer één maal per zeven jaar. Dat is bij een gemiddelde levensverwachting ongeveer een keer ieder decennium. Dat is best wel veel. Verhuizen kan een heel gedoe zijn. Als je eenmaal verhuisd bent is het ook nog belangrijk om van jouw huis een thuis te maken. Maar hoe doe je dit gemakkelijk? Met behang natuurlijk!

Behang: gemakkelijk en snel

Behang is iets heel persoonlijks. De kleur of het motief van het behang geeft heel veel weer over wie jij zelf bent. Het fijne aan behang is dat het heel gemakkelijk te plaatsen is. Je kunt natuurlijke en klusjesman inhuren, maar de meeste mensen behangen hun huis gewoon zelf.

Een motief of toch een effen kleur?

Behang is dus snel en gemakkelijk en echt ideaal als je snel jouw huis ‘eigen’ wil maken. Toch lopen veel mensen tegen het feit aan dat zij niet goed weten welk soort behang zij willen. Het is heel verleidelijk om een leuk motief te kopen, maar zij zijn bang dat het snel gaat vervelen. Of je voor een effen kleur of voor een motief kiest is niet alleen afhankelijk van persoonlijke voorkeur, maar ook van de kamer die je gaat behangen. Een slaapkamer kun je bijvoorbeeld gemakkelijk vrolijk of ietwat uitdagend maken, terwijl een woonkamer er vaak baat bij heeft om een beetje neutraal te zijn.

Behang in de kinderkamer

Door behang in een kamer aan te brengen creëer je al heel snel iets persoonlijks. Dat is bij een verhuizing zeker ook handig voor de kinderen. Behang is dan ook ideaal in de kinderkamer. Kies een behang met een motief wat jouw kind aanspreekt. Je kunt kiezen voor iets met dieren of superhelden, maar ook voor een kleur die jouw kind aanspreekt. De kans is enorm groot dat jouw kind niet kan wachten om hier te gaan slapen.

Ben jij ook zo enthousiast geworden en ben jij benieuwd wat voor soorten behang er allemaal zijn? Kijk dan eens op Behangexpert .nl. Behangexpert .nl is dé expert op het gebied van behang in Nederland. Veel plezier in je nieuwe huis!

Previous «
Next »