Slaapkamer kleuren 2019

  • Marco
  • februari 28, 2019
  • Comments Off
Slaapkamer kleuren 2019

De 4 populairste slaapkamer kleuren van 2019

Trendy slaapkamer kleuren 2019

Elk seizoen zijn er weer nieuwe kleuren die trendy zijn in het interieur, voor gebruik in de woonkamer, eetkamer, keuken of slaapkamer. Met name de slaapkamer is een interessante ruimte als het aankomt op kleurgebruik. Het gebruik van kleuren in de slaapkamer creëert niet alleen sfeer, maar moet ook functioneel zijn en visueel mooi zijn om te zien! Welke slaapkamer kleuren van 2019 mag je niet missen? Met onderstaande top vier van 2019 kleuren voor de slaapkamer kun je ruime inspiratie opdoen om jouw slaapkamer weer eigentijds, fleurig en kleurig te krijgen.

1. Goud en honingbruin: luxueus en romantisch

Een tijdloze, luxe uitstraling creëer je met goudkleuren of kleuren die honingbruin zijn, twee van de meest gewilde 2019 kleuren voor de slaapkamer. Gouden of honingbruine tinten in de slaapkamer creëren een rustige, warme, chique en romantische sfeer. En dat is precies wat belangrijk is in de slaapkamer. De slaapkamer is immers niet alleen een plek waar je lekker wilt uitrusten en een goede nachtrust wilt maken. Ook is het, als je een partner hebt, de plek voor romantiek en liefde. Deze geneugten combineer je als je kiest voor goudkleurige of honingbruine kleurvarianten.

2. Beige: tijdloos en rustgevend

De tertiaire kleur beige doet het ook altijd goed in slaapkamers. In de top vier slaapkamer kleuren 2019 mag deze kleurvariant dan ook niet ontbreken. Het mooie van beigekleuren is dat dit kleurtype tijdloos is en bij elke huisstijl past. De kleur heeft een rustgevend effect en is niet vermoeiend voor de ogen. Ideaal dus om te gebruiken als kleur in de slaapkamer. Verder is beige ideaal, omdat beige allerlei kleurtonen heeft, van zeer licht tot donker, en er dus veel opties zijn om de kleursterkte exact aan te passen op de sfeer van jouw slaapkamer, het beddengoed en de gordijnen.

3. Paars: gewaagd, modern en exclusief

De vrouwelijke kleuren paars en roze staan ook in de top vijf slaapkamer kleuren van 2019. Paars is een gewaagde kleur, die de aandacht trekt en prima te combineren is met andere kleuren die in het seizoen 2019 populair zijn, zoals beige en goud. In hun onderlinge combinatie geven dit soort kleuren een moderne, exclusieve en gezellige uitstraling aan jouw slaapkamer. Als je van een unieke en bijzondere sfeer houdt, is dat met paars snel en eenvoudig te regelen!

4. Kleurtegenstellingen: verrassend en modern

Het gebruik van tegengestelde kleuren en contrast behoort zeker ook tot de trends qua 2019 kleuren voor de slaapkamer. Hierbij kun je denken aan sterk contrasterende kleuren als blauw en oranje, maar ook aan zwart-witcombinaties. Ook geel en rood vormen prachtige contrasten, die jouw slaapkamer tot een verrassende, moderne plek maken die in het oog springt!

Previous «
Next »