Goedkope duo rolgordijnen

  • Woon
  • maart 13, 2019
  • Comments Off
goedkopen duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Wanneer je graag het knusse van een rolgordijn, maar de praktische voordelen van een jaloezie wenst, kom je al gauw uit bij duo rolgordijnen. Duo rolgordijnen – ook wel bekend als roljaloezieën – bieden de perfecte oplossingen door het beste van beide werelden te combineren: een duo tussen een doorsnee rolgordijn en de standaard jaloezie. Met deze combinatie ga je voor zowel een strakke look als alle gebruiksgemakken voor de ruiten!

Praktisch

Met een duorolgordijn heb je de volledige controle over de hoeveelheid licht die je door wilt laten, óf juist tegen wilt houden. Je kunt het duo rolgordijn gedeeltelijk of volledig laten zakken en de banen open of juist gesloten houden. Hiermee zijn duo rolgordijnen ideaal voor ieder seizoen, iedere ruimte en iedere situatie. Uiteraard heb je daarnaast tevens de keuze tussen verduisterende- of lichtdoorlatende duo rolgordijnen.

Mogelijkheden

Duo rolgordijnen zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar in verschillende standaardmaten. Is er geen standaardmaat die voldoet? Geen probleem: de duo rolgordijnen kunnen op maat gemaakt worden, waardoor het uiteindelijk áltijd een passende oplossing is. Ook de kleurenmogelijkheden zijn zo goed als oneindig. Zo is er voor iedere ruimte en ieder interieur een geschikt duo rolgordijn te vinden.

De duo rolgordijnen zijn eenvoudig te monteren met het bijgeleverde bevestigingssysteem. Zodra ze eenmaal hangen, kun je ze gemakkelijk verstellen in iedere positie die je maar wenst. Wanneer je de duo rolgordijnen toch liever laat ophangen door een professional, kun je gebruik maken van een voordelige montage service.

Kwalitatief

Door de hoogwaardige kwaliteit en de juiste combinatie van gebruikte materialen, gaan duo rolgordijnen jarenlang mee. Dit gecombineerd met de aantrekkelijk scherpe prijs van duo rolgordijnen, leidt tot een luxe uitziende betaalbare oplossing waar je tijdenlang plezier van zult hebben. De duo rolgordijnen zijn stevig, functioneel, mooi en aangenaam in gebruik. Ook zijn ze eenvoudig schoon te maken.

Duo rolgordijnen aanschaffen
Ben je ervan overtuigd dat duo rolgordijnen de pérfecte uitkomst zijn om voor je ramen te hangen? Neem dan gerust eens een kijkje tussen het aanbod aan goedkope duo rolgordijnen op Gordijnen.nl. Je vindt in het ruime assortiment een scala aan mogelijkheden, dus hopelijk zit jouw ideale optie ertussen. Standaard maten heb je al binnen 3 tot 5 werkdagen in huis, op maat gemaakte duo rolgordijnen binnen circa 11 werkdagen.

Previous «
Next »