Multifunctioneel en stijlvol: krukjes

  • Woon
  • december 5, 2017
  • Comments Off

Er is misschien geen enkel meubelstuk zo veelzijdig als een krukje. Ze lijken simpel en klein, maar je kunt deze kleine stoeltjes voor alles gebruiken. Met een krukje in huis heb je altijd plek voor extra bezoek, maar heb je ook een mooi bijzettafeltje dat je naast je bank of luie stoel kunt plaatsen. Ben je een liefhebber van veel groens in huis? Transformeer dit meubelstuk dan in een planten krukje. Doordat deze meubelstukken vrij laag zijn, kunnen ze een kamer ook een beetje openbreken. Denk bijvoorbeeld aan een eetkamerkruk die een mooie tegenhanger is van de verschillende eetkamerstoelen in deze ruimte. Waar je dit meubelstuk ook voor wilt gebruiken: er zijn multifunctionele krukjes te vinden in vrijwel iedere stijl.

multifunctionele krukjes

LaForma Ivy krukje à €84,99

Een natuurlijk element

Wil je de natuur in huis halen? Ga dan voor een krukje gemaakt van natuurlijke materialen. De beste optie is uiteraard een exemplaar waarbij de authentieke charme van het materiaal behouden is gebleven. Neem bijvoorbeeld het Ivy krukje van LaForma. Dit krukje is gemaakt van hout en bananenblad en laat de textuur van deze twee materialen goed zien. Het lichte hout past goed bij minimalistische interieurs, maar kan ook een mooie plaats bemachtigen in een landelijke woning.

krukje mozaiek

Kare Design Garden à € 364,00

Moderne kleuraccenten

Door het kleine formaat van multifunctionele krukjes kan je ze ook gebruiken als een mooie accessoire in je woning. Denk bijvoorbeeld aan een opvallend kleuraccent in je moderne interieur. Veel moderne woningen zijn namelijk gevuld met monochrome kleuren, zoals zwart, wit en grijs. Een opvallend krukje met een mozaïek design van Kare Design is daarom misschien wel de perfecte keuze. In dit krukje zijn verschillende opvallende kleuren verwerkt zoals rood, geel en blauw. Daarnaast zorgt de mozaïek look voor een modern en strak uiterlijk. Je kunt dit krukje dus met gemak in een moderne woonkamer zetten.

planten krukje

Brix Mick à € 88,99

Rustieke en industriële krukjes

De industriële look is helemaal in. Deze woonstijl draait vooral om rustieke elementen die samen een warm en sfeervol geheel vormen. Ben je op zoek naar een eetkamerkruk of een bijzettafeltje in deze look? Dan zijn de multifunctionele krukjes van Brix een uitstekende keuze. Deze krukjes worden in verschillende groottes gemaakt. Het Mick model heeft een breder blad en is daarnaast ook nog in hoogte verstelbaar. Zo kan je dit exemplaar het ene moment als een stoeltje gebruiken en het volgende moment transformeren in een planten krukje.

eetkamerkruk

Giani Tumba à € 79,99

Ga voor vintage

Heb je een voorliefde voor alles wat oud is? Dan kan je het beste multifunctionele krukjes uitzoeken met een vintage look. Een typisch vintage materiaal is leer. Dit materiaal veroudert namelijk op een erg mooie manier, waardoor het zelfs na jaren nog goed te gebruiken is. Veel bedrijven maken tegenwoordig meubelstukken met een vintage look. Een voorbeeld hiervan is het vintage krukje van Giani. Dit krukje is gemaakt van een donker metalen onderstel en heeft een zacht kussentje van leer. Dit exemplaar doet het goed in vrijwel ieder interieur waar vintage een grote rol speelt.

Previous «
Next »