Interieur shoppen in Dusseldorf

  • Woon
  • mei 24, 2018
  • Comments Off

Dusseldorf is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. Deze deelstaat ligt aan de Nederlandse grens en is daarom de ideale stad voor Nederlanders om te shoppen. Je shopt dan in een volledig andere stad in het buitenland, maar toch dichtbij. Dusseldorf kent daarnaast een groot aantal winkels van bekende ketens, maar ook winkels die je weer niet zo snel in je eigen Nederlandse stad tegenkomt. En niet alleen om te shoppen is Dusseldorf aangenaam. De stad kent een lange historie, dus naast het shoppen kun je ook de oude gebouwen en architectuur bekijken, waaronder de vele kerken. Ook interieur shoppen in Dusseldorf is goed mogelijk. Vooral omdat de Nederlandse grens dichtbij is, zijn er goede afspraken met een interieurwinkel te maken over levering van meubels aan huis.

interieur winkelen in Dusseldorf

De Königsallee

Niet onvermeld mag de Königsallee blijven. Dit is een uitermate belangrijke en zeer prestigieuze winkelstraat waardoor Dusseldorf de naam als shoppingstad te danken heeft. De Königsallee is de Champs-Elysee van Duitsland met bekende en zeer dure winkelketens, vooral op modegebied. Voor de meesten is het vanwege het budget niet logisch om in deze straat te shoppen, maar het is wel leuk om te kijken. Mocht je wel budget hebben dan kan interieur shopping in Dusseldorf ook in de Königsallee.

Franzen
Dit is een interieurzaak gespecialiseerd in luxe artikelen. De zaak bestaat al sinds 1820 en heeft een naam hoog te houden op het gebied van luxe en kwaliteit en design. Het gaat hier vooral over interieursnuisterijen, luxe keukengarnituur en fraai gedekte eettafels. Daarnaast heeft Franzen ook juwelen te koop.

Torquato
De lijfspreuk van Torquato is ‘Well chosen’. Simpel, goed en mooi zijn verder de kernwoorden bij interieurzaak Torquato. Hier vind je alles op het gebied van tafelwaar, keukengarnituur, en luxe accessoires voor in huis.

Interieur winkelen in Dusseldorf bij deze zaken in de Königsallee vereist enig budget, maar kwaliteit en luxe krijg je er voor terug.

Schadow-Arkaden

Wanneer je de Königsallee uitloopt kom je op de Schadow-Arkaden met winkels die wel betaalbaar zijn. Dit zal je interieur shopping in Dusseldorf een stuk leuker maken, want er zijn een aantal leuke interieur- en lifestylewinkels.

Habitat
Sinds 1964 staat Habitat voor hedendaags design tegen een betaalbare prijs. De winkel bestaat uit drie etages en je vindt hier alles, van moderne meubels tot interieuraccessoires. Men probeert bij Habitat enkel unieke en betaalbare producten te leveren, zodat je altijd iets unieks in huis hebt.

DornRöschen
Houdt je van bloemen en vazen in je interieur dan moet je deze winkel bezoeken. Interieur winkelen in Dusseldorf wordt heel bijzonder als je hier tussen de vele bijzonder bloemen en planten een keuze kunt maken uit de vele bijzondere designvazen.

interieur shopping dusseldorf

Stilwerk

Als je gaat interieur shoppen in Dusseldorf, moet je shoppingmall Stilwerk bezocht hebben. Het winkelcentrum heeft een glazen dak dat met mooi weer geopend kan worden.

Home24
In de winkel Home24 kun je jezelf een hele dag vermaken tussen de meer dan 100.000 verschillende producten, bestaande uit meubels, verlichting en woonaccessoires. Alles kan getest en uitgeprobeerd worden voordat je een definitieve keuze gaat maken.

Werther Wohnen
Ook in shoppingmall Stilwerk vind je Werther Wohnen. Werther Wohnen specialiseert zich in eersteklas en vakkundig gemaakte meubels van duurzame materialen. De meubels moeten voor alledaags gebruik zijn, aanpasbaar en esthetisch. Je vindt hier veel bijzonder mooie en moderne meubels.

IP20
Heb je veel nissen en hoeken in je woning dan moet je langs IP20. Deze winkel is gespecialiseerd in inbouwkasten. Of het nu gaat om kledingkasten, boekenplanken of kantoorkasten, hier vind je de ideale oplossing voor al je loze ruimtes.

Previous «
Next »