Tijd om je woning te voorzien van een moderne make-over

  • Marco
  • december 23, 2020
  • Comments Off
boekenkast-industrieel

Het leven heeft een drastische wending ondergaan sinds de opkomst van het coronavirus eerder dit jaar. Thuis werken is de nieuwe norm geworden en sinds maanden kun je zelden meer de deur uit voor aan werk gerelateerde omstandigheden. Het bevalt op zich helemaal niet verkeerd en sommigen weten er zelfs een vast ritme op na te houden om er zeker van te zijn iedere dag opnieuw actief aan de slag te kunnen blijven gaan.

Ben jij gedurende de afgelopen maanden ook druk aan de slag gegaan om je woning een stuk comfortabeler te maken? Nu je er toch heel wat meer tijd door brengt, kun je er net zo genoeg zeker van zijn dat je je er op je plek voelt. Zo kun je nieuwe verlichting in de vorm van led spots aan je plafond plaatsen, om op deze manier bepaalde plekken in je woonkamer en andere plekken in je woning extra te kunnen uitlichten en zo een andere sfeer te creëren. 

Een nieuwe zithoek en een zorgvuldig gekozen behang veranderden je kamer

Je bent beetje bij beetje je woning aan het moderniseren en je bent bijzonder tevreden over het resultaat. Een nieuwe moderne en comfortabele zithoek heeft de afgeleefde tweezitter van voorheen gelukkig vervangen en verzekert je ervan dat je na een dag lang werken fijn kunt neerploffen om je dag te eindigen met een filmpje of een goed boek. Daarnaast heb je een van je muren voorzien van een modern ontworpen behang, waarmee je ook een compleet andere sfeer in je woonkamer hebt weten te creëren. 

Om je woonkamer nog verder af te maken, ben je nu op zoek naar een boekenkast industrieel. Je bent bijzonder tevreden over hoe je favoriete ruimte er steeds moderner uit komt te zien en een strak vorm gegeven industriële boekenkast is een extraatje dat dan ook niet mag ontbreken. Je ziet het liefst een moderne open wandkast, waarin je naast boeken bijvoorbeeld ook kunst en planten kwijt kunt. 

Een grote industriële boekenkast is beeldbepalend, modern en multifunctioneel

Een mooie grote wandkast is een echte blikvanger en toevoeging aan je interieur. Vanwege zijn multifunctionele toepassingen kun je er daarnaast op talloze manieren gebruik van maken. Je kunt gelukkig vandaag de dag kiezen uit talloze verschillende ontwerpen van multifunctionele boekenkasten, wandkasten en vakkenkasten. Veelal worden deze kasten van oud hout gemaakt. Je kunt daarbij verder kiezen uit mango hout, oud teak, zwart hout en elmhout. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om voor ongebruikt hout te kiezen, maar hout met een verhaal geeft vaak een extra dimensie aan jouw nieuwe boekenkast.

En ondanks de keuze voor oud en gebruikt hout, kun je kiezen voor een modern industrieel boekenkast, waarin veel metaal is verwerkt. Hierdoor krijgt het een moderne uitstraling die perfect aansluit op de andere veranderingen die je de afgelopen tijd in je woning hebt gerealiseerd!

Previous «
Next »