Trendy tuinmeubels

  • Woon
  • juni 15, 2016
  • Comments Off

Genieten van een lange zomerdag met familie en vrienden in je hippe loungeset. Trendy tuinmeubels zijn prima te combineren met iedere tuininrichting, balkon of terras. Laat je oog vallen op een vrolijk of kleurrijk tuinbankje en kies uit bijpassende accessoires als kussens maar ook buitenlampen en bijzettafeltjes.

trendy tuinmeubels

foto: Houtkwadraat.nl

De trends van dit moment

Door een loungebank of loungeset in je tuin te plaatsen heb je een comfortabele plaats om te relaxen en samen een leuke tijd door te brengen. Maak je trendy tuinmeubels compleet met een hip bijzettafeltje of in het oog springende bloempotten. Je tuin is als het ware een woonkamer in de openlucht. Hier wordt veel aandacht besteed aan familie en vrienden waarbij samenzijn, gezellig eten en drinken centraal staan. Fabrikanten van tuinmeubelen en tuinaccessoires spelen hier op in met vuurtafels, terrashaarden en natuurlijke materialen. Loungestoelen en banken blijven bijzonder populair maar worden ook wat hoger gemaakt met daarbijhorende hogere tafels die het makkelijker maken om aan te eten. De vormen, afmetingen en kleurstellingen zijn uiteenlopend van basiskleuren naar de wat meer felle hippe kleurtjes. Voor de meeste producten geldt dat het gebruikersgemak van de tuinmeubels voorop staat. Dat zie je onder meer terug in de multifunctionele tuintafels die je in hoogte kunt verstellen.

trendy tuinmeubelen

Optimaal gemak

Net zoals je in de auto of trein je thermostaat binnen hoger of lager kunt zetten zijn ook de nieuwste generatie tuinmeubels van moderne snufjes voorzien. Draadloze apparaten blijven aan populariteit winnen en daarmee neemt ook mogelijkheid toe om met bluetooth je tuinapparatuur te bedienen. Met een druk op de knop wordt je terras alvast verwarmd, zet je de grasmaaier robot aan het werk of schakel je eenvoudig de muziek met speakers in.

Tuinmeubels kopen, waar let je op?

In de zoektocht naar de ideale tuinset zijn er een aantal handige tips die je mee kunt nemen in je uiteindelijke keuze. Het beginpunt is uiteraard de tuin en de aanwezige inrichting. Pimp je aanwezige tuinmeubels op en geef ze samen met wat decoratie en trendy tuinartikelen een complete make-over. Bij het tuinmeubels kopen zie je dat teakhout weer helemaal terug is van weggeweest, niet alleen bij complete meubelsets maar bijvoorbeeld ook in combinatie met buiten bekleding en stalen frames. Richt je tuin in met een vleugje nostalgie zoals gebreide materialen die perfect passen bij de trends van dit moment.

Previous «
Next »