Top 3 mooiste kunstbloemen anno nu

  • Woon
  • februari 22, 2018
  • Comments Off

Bloemen zijn er om een bepaalde locatie op te fleuren met hun diepe kleuren. Met bloemen kan U een schaars gevulde kamer opfleuren. Bij het gebruik van echte bloemen moet u wel steeds nieuwe blijven kopen. Maar…. waarom steeds nieuwe bloemen willen kopen, als u ook één keer bloemen kan kopen, die u voor altijd in uw kamer kan laten staan? Dat is mogelijk met kunstbloemen. Tegenwoordig zijn kunstbloemen zo realistisch gemaakt, dat ze soms nog mooier zijn dan echte bloemen. Nooit meer dode blaadjes of verwelkte bloemen! De ene kunstbloem is de andere niet, het aanbod is groot, dus oriënteer u eerst goed en bekijk welke kunstbloemen bij u en uw interieur passen. Als advies geven hier voor u de top 3 kunstbloemen van 2018.

Kunstbloemen in 2018

In de top 3 wordt vooral gekeken naar de populariteit van de bloem. Ook is het belangrijk bij hoeveel verschillende interieurs de bloem past. Kijk nu wat voor type kunstbloem bij u past!

De witte orchidee

Kunstbloemen verdorren natuurlijk nooit. sommige mensen vinden het niks om bepaalde bloemen in huis te hebben terwijl het eigenlijk helemaal niet het juiste seizoen is voor deze nepbloem. Daarom zijn er ook neutrale bloemen die bij elk seizoen passen. Een voorbeeld daarvan is de witte orchidee. Dit is een erg statige bloem, dat komt mede doordat hij rechtop staat. Meestal wordt deze bloem in een pot geleverd en omhooggehouden met een stokje, net zoals een echte orchidee. De bloem is eigenlijk al jaren razend populair. Dit komt omdat hij bij elk seizoen past. Daarnaast past hij in bijna elk interieur en elke stijl, wegens zijn mooie en verfrissend witte kleur.

Magnolia tak roze

Deze tak heeft een mooi en deftig uiterlijk. Met zijn donkerroze kleur is het een echte must-have. Het mooie aan deze tak is dat er zowel schitterende bloemen aanzitten, als nog niet uitgekomen knoppen. Deze knoppen geven u het gevoel van levendigheid, omdat dat de tak jong maakt. U kunt de tak overal plaatsen. Omdat deze sterk is, kan hij rechtop ergens tegenaan staan. Er wordt een houtachtige tak nagemaakt. U hoeft hem dus niet per se in een vaas te doen. U kunt de tak heel mooi in een grote vaas plaatsen. Kleuren die goed passen bij de magnolia’s zijn goud en zilver. Wit geeft er altijd een frisse draai aan. Deze magnolia tak is ook te verkrijgen in het wit en een crèmekleurige uitvoering.

Wisteria Liana Geel

Deze plant met uitmuntende bloemen is een echte bestseller. Dat komt omdat geel dé kleur is van 2018. Dit kunt u terugzien in de nieuwe kleding en auto stijl. Deze plant bestaat uit allemaal kleine takken en lianen van echt hout, die in elkaar zijn gedraaid als een stronk. Daaraan zitten mooie groene bladeren en sierlijke, naar beneden hangende gele bloemen. Een bloem bestaat eigenlijk uit allerlei kleinen bloemetjes. Het is zeker een plant waar u erg van opfleurt als u ernaar kijkt. De plant is echt het zonnetje in huis, tenzij u de plant buiten zet, want dat kan ook erg goed bij deze plant. Het is zowel een binnen, als een buiten plant. Met deze goudgele kleur onderscheidt hij zich echt van de andere bloemen. Dit is echt een unieke kleur.

Wat zijn de voordelen van kunstplanten?

Kunstbloemen zijn in het algemeen duurder dan echte bloemen, maar kunstbloemen gaan wel voor altijd mee. Met echte bloemen heeft u ook voor een bepaalde tijd de bloem in de bloei. Met een kunstbloem is dat altijd zo. U geniet steeds weer van de uitspringende kleuren die uw huis verfraaien. Echte bloemen kunnen daarnaast ook nog wel eens voor rommel zorgen. De bloem kan gaan uitvallen. Als de blaadjes op de grond vallen kunnen ze gaan rotten of komen er beestjes op af. Dit zal u niet ervaren bij kunstbloemen.

Sommige mensen zijn allergisch voor bepaalde bloemen. Het zou zonde zijn al u een plant die u erg mooi vindt niet in u huis kan zetten, omdat u er niet tegen kunt. Voor u is de kunstbloem dus een goed alternatief. Die geven natuurlijk niet de stoffen af die zorgen voor een allergische reactie.

Een ander voordeel is dat u bij een kunstbloem zelf de vorm kan kiezen. Het kan voorkomen dat bij een echte bloem de vorm uiteindelijk tegen valt of dat er eigenlijk heel weinig bloemen aan de plant zitten. Of dat u de bloemen te klein vindt. Als u verzekert wilt zijn van een mooie bloem kan u het best een kunstbloem kopen.

Hoe houdt u de kunstbloemen schoon?

Kunstbloemen gaan dan misschien niet dood, maar u moet ze nog wel zo af en toe onderhouden. Met onderhouden wordt vooral het schoonhouden van de bloem bedoelt. De bloem kan stoffig worden. Dit stof is er makkelijk af te stoffen met een stoffer. Kijkt u wel uit dat u de bloem niet verkeerd buigt. Als een kunstbloem felle kleuren heeft, kan het voorkomen dat dat insecten aan trekt. Dit kan zorgen voor uitwerpselen op de bloem. U kan dit vermijden door een geurloos anti-insecten spray op uw kunstbloem te spuiten. Als u dat liever niet heeft kan u het er altijd af wassen met koud water en zeep. Liever geen heet water gebruiken, dit kan de kleur aantasten van de bloem.

Previous «
Next »