Veelvoorkomende interieurtrends van nu op een rijtje

  • Woon
  • mei 9, 2017
  • Comments Off

Wij zetten hieronder dé interieurtrends van dit moment op een rijtje voor je. Ongetwijfeld herken je ze, aangezien het stuk voor stuk trends zijn die je óveral tegenkomt op het moment. Welke stijl spreekt jou het meest aan?

* Heel veel kunstplanten

De botanisch woontrend zie je overal terug vandaag de dag. En die trend betekent: héél veel kunstplanten en kunstbloemen. Én bloemenprints op posters, kussentjes, behang, enzovoorts. Groen groen groen dus.

* Filamentslampen / kooldraadlampen

Open verlichting, draadlampen, pendelsnoeren: de traditionele lampenkamp komen we niet veel meer tegen. Het is dé trend van nu om de lichtbron zichtbaar te maken. En die lichtbron is opvallend vaak een filamentslamp of kooldraadlamp. En dat is niet gek, want deze lichtbron is een stuk sfeervoller dan een eenvoudige Philips lampenpit.

kooldraadlampen

* Vintage vloermatten

Van patchwork vloerkleden tot Kelim kleden. Je vindt ze overal op het moment. Niet alleen in vintage interieurs, maar juist ook in moderne, strakke interieurs als trendy stijlbreker.

vintage vloermatten

* Zwart als accent

Bijvoorbeeld zwarte kozijnen, zwarte stalen tussendeuren, enzovoorts. Zwart is krachtig en powerful, en het staat prachtig in een wit (Scandinavisch) interieur als accentkleur.

 

Previous «
Next »