Unieke interieur items, ga eens bij de kringloop kijken!

  • Woon
  • juli 10, 2017
  • Comments Off

Unieke tweedehands interieur items, ga eens bij de kringloop kijken!

Ieder jaar veranderen de woon en interieurtrends weer. Op dit moment is de landelijke stijl erg populair, maar ook de stoere, een beetje industriële stijl is erg in opkomst.En met een mix and match van stijlen maak je het helemaal!

Het is leuk om steeds mee te gaan met de laatste trends op het gebied van wonen, maar om iedere keer je volledige interieur opnieuw aan te schaffen,dat gaat natuurlijk erg in de papieren lopen. Op een creatieve en vindingrijke manier kun je toch gewoon mee gaan met de laatste trends én kun je geld besparen. Ga naar de kringloopwinkel en vindt daar hét meubelstuk wat perfect past in je vernieuwde interieur!

Een huis vol met tweedehandsmeubels is nu ook weer niet helemaal bedoeling, maar dat ene kastje, een unieke stoel, die tafel waar je al zo lang naar op zoek was of een ouderwetse accessoire maakt je huis op gebied van de laatste woontrends nou net helemaal af!

Door een oude kast opnieuw te verven in een kleur die jou aanspreekt, kan dit een eye catcher worden in je huis. Krijtverf leent zich uitstekend voor dit soort opknapklussen en geeft het meubelstuk een stoer en robuust uiterlijk wat eigenlijk in ieder interieur past.

Door (eetkamer)stoelen te voorzien van een nieuwe stof en eventueel de poten te verven of op te schuren, geef je deze tweedehands interieur items een nieuw leven waar je nog jaren lang plezier van kunt hebben.Want opnieuw stofferen kan natuurlijk meerdere keren, waardoor ze altijd mee kunnen gaan in de laatste woontrends.

Een eetkamertafel kun je zo doorschuren dat deze een heel doorleefd uiterlijk krijgt.Perfect in een stoer, industrieel en lichtelijk sobere inrichting.Door de tafel na het schuren te behandelen met wax of boenwas, is deze beschermt tegen vuil en makkelijk schoon te houden.

Tweedehands design accessoires kunnen je huis en interieur zo’n persoonlijke en gedetailleerde sfeer geven die de puntjes op de spreekwoordelijke i zetten.
Een oude weegschaal of ouderwets servies laten je keuken opleven en een nostalgische poppenwagen of hobbelpaard in de kamer geeft karakter en sfeer in huis.

Kortom, ga eens langs bij de kringloopwinkel en snuffel daar rond. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk wat je met tweedehands design allemaal kan bewerkstelligen in je woning.

Previous «
Next »