365 dagen groen gras

  • Woon
  • augustus 15, 2018
  • Comments Off

Een gezond en groen gazon is een lust voor het oog. Een tuin met een groen grasveld ziet er altijd heerlijk uit. Maar hoe zorg je ervoor dat het grastapijt mooi en groen blijft? Hoe voorkom je dat het uitdroogt in de zomer of juist verpietert in de herfst en winter? Hoe zorg je ervoor dat je 365 dagen groen gras hebt?

Laat de natuur haar werk doen

Hoe graag we ook willen helpen, de natuur kan het vaak prima zelf. Wanneer je het gazon te vaak sproeit, heb je juist kans dat de wortels gaan rotten. Je bent dan snel van jouw gras af. Wees daarom altijd voorzichtig met water. Sproei alleen wanneer het echt nodig is.

Bijzaaien

In de herfst en wintermaanden krijg het gazon veel te verduren. Van veel regenwater tot bevriezing in de winter. Sterk gras kan dit echt wel hebben. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende lente en zomer ook weer groen gras hebt? Dan kun je na de winter gaan bij zaaien. Zaai wat extra graszaden om een vol gazon te creƫren.

Kunstgras

Wil je 365 dagen lang groen gras in de tuin of op balkon hebben? Dan kun je dat het beste doen door kunstgras aan te leggen. Vandaag de dag is kunstgras nauwelijks te onderscheiden van echt gras. Heb je geen groenen vingers, maar wil je wel een prachtig gazon? Geniet dan van deze onderhoudsarme optie. Wil je meer weten over kunstgras of kunstgras aanschaffen? Bekijk dan het volledige aanbod op Kunstgras-grastapijt.nl. Hier kun je terecht voor advies en een ruim aanbod aan kunstgrassoorten.

Het onderhoud van het grastapijt is een behoorlijke opgave. Wanneer je het eenmaal onder de knie hebt, kun je jarenlang genieten van een prachtig grastapijt. Heb jij het geduld, tijd en gevoel niet voor het onderhouden van het gazon? Maak het jezelf dan gemakkelijk en kies voor een prachtig grastapijt van kunstgras. Het verschil met echt gras is nauwelijks te merken en je geniet 365 dagen van een prachtig grastapijt.

Previous «
Next »