Vier manieren om gras in je interieur te gebruiken

  • Woon
  • augustus 14, 2018
  • Comments Off

Gras in je interieur: natuurlijk, fraai en fris

Het gebruik van gras in het interieur klinkt op het eerste gezicht misschien vreemd, maar toch komt het gebruik van gras binnen in huis steeds vaker voor. Gras integreren in een strak interieur is origineel en geeft het interieur een natuurlijk en frisse uitstraling. En verder ruikt gras gewoon heerlijk. Ideaal dus om gras in je interieur toe te passen. Maar hoe kun je dat doen? Hieronder staan vier manieren waarop jij op een slimme manier gras binnen in huis kunt gebruiken.

1. Grasmuur
In Nederland wordt de grasmuur steeds populairder. Een grasmuur kan van echt gras of kunstgras zijn en wordt gebruikt om wanden een mee te decoreren. De muur krijgt door het plaatsen van een grotere of kleinere grasmuur een ontspannen, natuurlijke uitstraling.

2. Grasstrook bij het raam.
Leuk is ook om een grasstrook achter het voorraam van je huis te leggen. Als je naar buiten kijkt en ook als buurtgenoten naar binnen kijken, is er een rustgevende strook groen gras zichtbaar.

3. Kerststukje met gras.
Wanneer de Kerst weer voor de deur staat, kun je met gebruik van gras een leuk Kerststukje maken. Gras in je interieur in een Kerststukje oogt heel natuurlijk en is lekker fris!

4. Huisdieren? Koop een grasdoos!
Wel eens gehoord van een grasdoos? Dit is een vlak stuk gras ter grootte van een A4’tje of A3’tje, dat door jouw huisdieren gebruikt kan worden om op te liggen. Zo wanen de dieren, bijvoorbeeld katten of muizen, zich in een natuurlijke omgeving. Een grasdoos kan zowel in een kattenbak of in een muizenkooi gelegd worden.

Afbeelding: http://www.home-designing.com/2015/07/a-cozy-apartment-in-kyiv-with-soft-citrus-accents-includes-floor-plan/indoor-grass-decor
Previous «
Next »