5 Tips om jouw verwarming hip te maken!

  • Woon
  • oktober 25, 2017
  • Comments Off

Helaas hebben we nog niet allemaal een supersonisch huis met verwarming verwerkt in vloeren en muren. Tot die tijd moeten veel van ons het dus doen met een radiator in de kamer. Dan doe je zo je best om je huis mooi in te richten, die verwarming blijft een puntje. We geven je graag 5 tips waarmee je jouw radiator kunt opfleuren!

1. Koop leuke versiermagneten

Er zijn verschillende soorten radiatorversieringen op de markt waar een magneetje inzit. Met deze versierseltjes maak je toch een vrolijke boel van die, meestal saaie verwarming!

2. Radiatorbekleding

Wil je jouw verwarming zo onopvallend mogelijk wegwerken? Dan zijn er verschillende soorten radiatorbekleding op de markt. Kies een variant waarbij je een onopvallend wit paneel over je radiator schuift of één met een opvallend kleurtje.

3. Hysterie

Soms is accentueren beter dan verbergen. Daarom kan het ook leuk zijn om je radiator juíst zo hysterisch mogelijk te kleuren. Ga naar de bouwmarkt en koop naar de meest felle neon kleuren die je maar kunt vinden en maak er wat vrolijks van!

4. Leeshoekje

Ben of ken je een handige Harrie? Dan is het hartstikke hip en comfortabel om zo’n knus leeshoekje om je verwarming heen te maken. Dat kan natuurlijk alleen bij een radiator in een erkertje. Koop wat leuke kussentjes en je hebt zo een hip leeshoekje. Pak er maar vast een boek bij!

5. Boekenkast

Heb je nog zo’n oude kolomradiator waar ruimtes tussen zitten? Beetje onhandig met stoffen misschien maar erg leuk om te gebruiken als boekenkast! Zet je mooiste boeken of je leukste fotoboeken in deze radiator en je kunt ze zo showen als er visite is.

Geld besparen op je verwarmingskosten

Als je verwarming, naast dat deze er leuk uitziet, ook nog eens weinig aan staat, wordt je energierekening natuurlijk lager. Maar helaas kom je er tijdens de koude wintermaanden niet onderuit!

Die verwarming gaat aan dat is een ding dat zeker is. Daarom kun je beter besparen op je energiecontract. Energie vergelijk je eenvoudig online. Door de hoge welkomstkortingen die energieleveranciers aanbieden voor nieuwe klanten profiteer jij van een flink voordeel. Maak daarom snel een energievergelijking en hou extra geld over om je radiator mee te pimpen!

Previous «
Next »