Authentieke en ambachtelijke eettafels

  • Woon
  • december 13, 2017
  • Comments Off

Hou jij van puur natuur, ben je iemand die voor robuust gaat? Of ben je gewoon favoriet van alles wat zuiders is? Dan heb je waarschijnlijk heel wat meubelen en accessoires is eerlijke materialen zoals metaal en hout? En wie weet heb je al gedacht aan een prachtige boomstamtafel? Dit is dé perfecte combinatie van authenticiteit, stoer uiterlijk, duurzaamheid en bovendien pure stijl!

Kies voor ambachtelijk

We zijn al veel te lang gewoon om massaproducten aan te kopen. Gelukkig zien we de laatste tijd een kentering: we kiezen opnieuw voor eerlijke en ambachtelijk gemaakte zaken. We hebben ondervonden dat ze veel degelijker zijn en er echt handgemaakt uitzien. Dit geeft extra charme aan je meubelen. Als je voor een boomstamtafel kiest, dan heb je meteen een dergelijk eerlijk product in huis. Het wordt gegarandeerd een blikvanger in je woning.

industriele tafels

Je verkies je eigen ontwerp?

Houten eettafels die niet in massa worden geproduceerd, kun je makkelijk op maat laten maken. Je kunt je eigen voorstel doen aan de vakman. Hierbij kies je zelf voor de afmetingen, het soort hout, de afwerking en het type van onderstel. Wil je een afwerking in matte vernis, ge-olied, white- of graywash? Dat kan allemaal! Wil je een houten of liever een metalen onderstel? En in welke vorm wil je dit: U-vorm, X-vorm, trapeze-vorm of nog anders? Ook dit kan! Er zijn heel wat mogelijkheden zodat jij die tafel kunt kiezen die het beste bij jou en je huis past.

Steeds een unieke tafel!

Elke boom is anders, dus elk tafelblad is anders. De houtstructuren en de noestjes zijn uniek door de natuur gevormd. Op die manier heb jij een tafel die niemand anders heeft. Toch een leuk weetje?

Boomstamtafels zijn overal inzetbaar

Je hoeft je voor je houten tafel niet te beperken tot de eetkamer. Ook in andere kamers komen deze mooie tafels perfect tot hun recht. Denk bijvoorbeeld aan een kantoorruimte of je hobbykamer. Ze passen bovendien in heel wat interieurs: stoere loftwoningen, minimalistische of futuristische woningen, landelijke eetkamers of vintage interieurs. Je mag gerust besluiten dat, eens je een stoere tafel van boomstam in huis hebt, je ze voor altijd zult hebben. Misschien gaat ze wel over van generatie op generatie!

Previous «
Next »