• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • Steigerhouten tafel, het middelpunt van gezelligheid

Steigerhouten tafel, het middelpunt van gezelligheid

  • Woon
  • januari 14, 2020
  • Comments Off

Elk gezin en elk huishouden heeft een duidelijk rustpunt nodig. We leven in tijden waarin iedereen het druk heeft en zichzelf veel verplichtingen oplegt. Juist dan kan een gezellige plek waar je helemaal tot rust komt en je over kunt geven aan gezelligheid, zorgen voor de nodige balans in je leven. Traditioneel vervult de gemeenschappelijke eettafel deze rol. Aan tafel geniet je van gezelligheid en bespreek je de dag en alles wat je bezighoudt. Veel mensen krijgen nostalgische gevoelens als ze een grote houten eettafel zien. Je kunt nu kiezen voor een steigerhouten tafel die geheel op maat gemaakt wordt. 

De sfeer van een steigerhouten tafel

Een steigerhouten tafel is een duurzaam geproduceerde tafel die tegelijkertijd een moderne, nostalgische en robuuste uitstraling heeft. Steigerhout heeft een heel leven achter zich en mag dit ook uitstralen. Het is vele jaren blootgesteld aan de elementen, waardoor het een natuurlijke patinalaag en een doorleefd karakter heeft gekregen. Dit past zowel in een traditioneel interieur als in een moderne en industriële inrichting. Met een steigerhouten tafel als middelpunt krijgt uw woning een tijdloos karakter. Steigerhout is bovendien onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen. Er zijn diverse modellen steigerhouten tafels die gemaakt worden volgens jouw specificaties. Zo weet je zeker dat uw eettafel ook perfect in jouw woning past.

Verschillende modellen steigerhouten tafels

Houd je van een industriële inrichting en mag de eettafel stoerheid uitstralen? Kijk dan eens in het assortiment van meubelsvansteigerhout.be naar model Kuurne. Deze eettafel heeft een solide tafelblad van steigerhout en een metalen onderstel van steigerbuizen. Voor een iets minder uitgesproken industriële uitstraling zou je kunnen kijken naar model Bree, met stevige en rechte metalen poten. Een meer nostalgische indruk krijg je bij model Vlaanderen en model Kruibeke, met respectievelijk  X-vormige poten en een landelijk ogend onderstel. De tafel van model Heusden heeft dichte zijkanten, waardoor hij ook erg mooi dienst kan doen als chique vergadertafel.

Een steigerhouten tafel voor binnen en buiten

Door zijn natuurlijke patinalaag is steigerhout niet alleen geschikt als materiaal voor binnen, maar vooral ook voor buiten. Wilt u een tuintafel van steigerhout? Neem dan zeker contact op met MeubelSteigerhout.be. Zij maken jouw tuintafel geheel op maat en geven je ook handige tips hoe je de tuintafel jarenlang in topconditie houdt. Neem de tijd om de website goed te bekijken. Naast een steigerhouten tafel voor je eetkamer zijn ze je ook graag van dienst met steigerhouten kasten, steigerhouten badmeubilair en solide bedden van steigerhout. 

Previous «
Next »