• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • Mozaiek tegels badkamer geven een luxe en persoonlijk accent aan jouw badkamer

Mozaiek tegels badkamer geven een luxe en persoonlijk accent aan jouw badkamer

  • Marco
  • juli 18, 2019
  • Comments Off
mozaïek badkamer

Ben je op dit moment aan het overwegen om jouw badkamer te renoveren of te verbouwen? In beide gevallen is de kans groot dat het sanitair en het tegelwerk hoog nodig aan vervanging toe is. Niet alleen fris je jouw badkamer op, je maakt met een verbouwing of renovatie jouw badkamer ook nog eens erg persoonlijk. Met mozaiek tegels badkamer kun je alle kanten op en je hebt de keuze uit verschillende prijsklassen.

Mozaiek tegels plaatsen in badkamer? Schakel de hulp van de specialist in

Mozaiek tegels plaatsen in badkamer is een vak apart. De wanden of de vloer moeten worden geëgaliseerd, de tegels moeten op maat gesneden worden, de randen moeten perfect worden gekit voor het mooiste resultaat en de tegels moeten strak en en egaal worden gezet. Daarom kun je mozaiek tegels plaatsen in je badkamer het beste overlaten aan de specialist. De tegelzetter weet namelijk als geen ander wat voor materieel er nodig is en beschikt over dit materieel. En, minstens zo belangrijk, het tegelwerk wordt snel, professioneel en effectief gedaan.

Badkamertegels in verschillende kleuren, stijlen en designs

Kies je voor badkamertegels met een mozaiek print, dan merk je al snel dat er een onwijs breed aanbod te verkrijgen is. Kies voor een natuurlijke uitstraling met pebble stones, een moderne uitstraling met hexagon tegels, een klassieke uitstraling met zwart-wit tegels of ga terug in de tijd met Oud Hollandse Witjes mozaïek tegels. Naar wat voor soort stijl je voorkeur ook uitgaat, er zijn altijd wel passende badkamertegels te verkrijgen.

Het mozaiek wordt voorgelijmd op handige matjes

Wie denkt dat een mozaiek patroon steentje voor steentje in moet worden gelegd, heeft het mis. De tegels kunnen er dan wel delicaat en luxe uitzien, de stenen zijn gemakkelijk aan te brengen door de handige matjes waar ze op voorgelijmd zijn. In de meeste gevallen worden de matjes geleverd in een afmeting van 30 x 30 cm, wat het mozaiek uitermate geschikt maakt voor zowel grote ruimtes als kleine ruimtes.

Previous «
Next »