Tips voor het uitkiezen van een eetkamerstoel

  • Woon
  • februari 6, 2019
  • Comments Off

Als je van plan bent je eetgedeelte te verrijken met een stijlvolle nieuwe look, zijn er heel veel manieren hoe je dit kunt aanpakken. Wanneer je naar de eetkamerstoelen gaat kijken, zie je vele designs voorbij komen in een bijpassend interieur. Hier vind je enkele tips om een originele eethoek te maken.

Diverse stoere designs

Er zijn dus vele originele designs op de markt waar je uit kunt kiezen. Het ene design is nog opvallender dan de ander. Wat dacht je van luxe lederen stoelen met zware metalen poten? Of juist stoelen in een moderne uitstraling? Kies de stoelen die goed combineren in jouw interieur. Hou je van industrieel, kies dan voor stoelen met vooral metalen en/of houten elementen. Hou je juist van landelijk, dan ga je natuurlijk voor stoelen die robuust zijn gemaakt van hout. En zo zijn er nog meer voorbeelden op te noemen. Laat je inspireren door de laatste trends.

Combineren van diverse kleuren

Naast diverse unieke designs is het combineren van stoelen met diverse kleuren een van de laatste trends. Dit is vooral populair bij moderne stijlen, maar ook zie je steeds vaker leuke kleurcombinaties terugkomen bij andere interieurstijlen. Zo kan jij erg creatief je eethoek inrichten.

Materialen en onderhoud

Kijk niet alleen naat het uiterlijk van de stoel. Het kan ook een goed idee zijn om na te denken over het onderhoud. Sommige materialen zijn makkelijker in onderhoud. Kijk dus welke stoelen beter geschikt zijn voor intensief gebruik. Materiaal zoals leer dient ook regelmatig onderhouden te worden door een speciale olie om het in vorm te houden en scheuren te voorkomen.

Andere leuke meubels

Niet alleen stoelen zijn een mogelijkheid bij het inrichten van de eethoek. Ook is het een van de laatste trends om eetkamerbanken te gebruiken. Zo kan je lekker ruim zitten en ervoor kiezen om een combinatie te maken met eetkamerstoelen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een eetkamerbank met industriele look om jouw stoere eethoek compleet te maken. Je kunt zo extra genieten van je ontbijt, lunch en diner!

Previous «
Next »