• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • De badkamertrends voor 2020: trendy badkamermeubilair en badkamertips

De badkamertrends voor 2020: trendy badkamermeubilair en badkamertips

  • Marco
  • november 7, 2019
  • Comments Off
badkamermeubels outlet

De nieuwste trends voor badkamers voor het jaar 2020 zijn weer bekend! Welk badkamermeubilair, welk tegelwerk en welk kleurenvariaties zijn dit jaar helemaal in? We hebben de belangrijkste trends en adviezen voor je verzameld, variërend van prachtige eigentijdse meubels van badkamermeubels outlet tot trendy kleurgebruik en tegelwerk van topklasse. Met onderstaande tips en adviezen beschik je straks over een badkamer die weer helemaal opgeknapt is en er weer een lange tijd tegenaan kan!

1. Een wastafel van beton

In 2020 is een wastafel van beton trendy. Deze moderne wastafels, die in allerlei soorten verkrijgbaar zijn bij badkamermeubels outlet, passen in elk type interieur. Of je nu van modern, Scandinavisch, traditioneel of landelijk houdt: betonnen wastafels misstaan in geen enkele interieurstijl. Voordelig aan een wastafel van beton is, naast de tijdloze look, ook de duurzaamheid en kracht van het materiaal. Wastafels van beton gaan dan ook lang mee.

2. De multifunctionele douchekraan

Een van de grote trends in 2020 is de multifunctionele douchekraan. Dit zijn douchekranen die je op allerlei manieren kunt afstellen, afhankelijk van jouw specifieke behoefte. Een bekende uitvoering van deze bijzondere kraan is de Lavida Wall 2.0 van Xenz, terwijl ook de Upfall Shower van hetzelfde merk een optie is.

3. Grote spiegels voor een optimale sfeer

Grote spiegels in de badkamer ophangen? In 2020 mag het weer! Een van de grote voordelen van een grote maat spiegel is dat je hierdoor optisch een grotere badkamer creëert. Fijn is natuurlijk ook dat de wand goed gevuld is. En dat je met een grote spiegel jezelf prima kunt opmaken, scheren of je gezicht kunt opfrissen. In 2020 zijn vooral ronde spiegels trendy, maar een grote rechthoekige en strak ontworpen spiegel is zeker ook een aanwinst voor jouw badkamer! De manier van ophangen is in 2020 overigens ook bijzonder te noemen. Een grote spiegel ophangen doe je dit seizoen niet met een haakje of schroef, maar door een dik touw te gebruiken, een kabel van staal of bijvoorbeeld een leuke ketting. Alles mag, als je maar origineel uit de hoek komt!

4. Ga voor een zwarte douchecabine

Zeg maar dag-dag tegen de witte douchecabine. Die is inmiddels gedateerd. In 2020 trek je daarentegen de aandacht met een strakke, zwarte douchecabine. Een mooi contrast ontstaat door de rest van de badkamer in een lichte kleur af te werken, via witte of lichtgele tegels of lichtkleurig stucwerk. Het resultaat is een prachtige badruimte waar je weer jarenlang mee vooruit kunt.

Previous «
Next »