• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • De coeur, een subtiel asbeeldje voor een modern interieur.

De coeur, een subtiel asbeeldje voor een modern interieur.

  • Woon
  • oktober 29, 2019
  • Comments Off

De medewerkers van UitvaartUniq.nl vertellen u graag wat meer over populaire vormen van asbestemming die steeds populairder worden in Nederland. Wanneer u op zoek gaat naar een passende vorm van asbestemming (voor binnen) is een urn vaak de meest gekozen optie. 

De coeur.

De Coeur is een prachtige bronzen asbeeldje, waarbij het hart centraal staat in de vormgeving. Het hartje wordt op een mooie wijze gevormd door twee personen, vandaar dat de Coeur symbool staat voor een liefdevolle herinnering. Dit beeldje is circa 8 cm hoog en dus relatief klein, zodat het heel subtiel in het interieur geplaatst kan worden, zonder dat deze direct op zal vallen.

Een mini urn(tje).


Daarnaast doet dit beeldje dienst als ‘mini urn’, oftewel dit beeldje is voorzien van een kleine ruimte voor een symbolische hoeveelheid as. Er zijn diverse mini urnen bij UitvaartUniq verkrijgbaar die niet direct opvallen als ‘urn’. Er is steeds meer vraag naar subtiele ‘asbeeldjes’ die niet direct opvallen en subtiel in een hedendaags (modern) interieur geplaatst kunnen worden. De coeur is hier een prachtig voorbeeld van.

De coeur binnen uw interieur.

De coeur betreft een (relatief) klein beeldje, maar wel decoratief en fraai vormgegeven in brons. Een prachtig bronzen asbeeldje, dat subtiel in uw interieur geplaatst kan worden, voor een liefdevolle herinnering aan uw overleden dierbare. 

Op de afbeelding is de grootte van het beeldje – of beter gezicht het kleine formaat – heel duidelijk te zien, zeker in combinatie met andere interieurobjecten (zoals de vaas) met een gemiddelde grootte. Ook valt direct op dat de coeur, die bestaat uit een mooie antraciet natuurstenen sokkeltje en een bronzen beeldje, met diverse kleuren en materiaal heel mooi te combineren valt. Ideaal geschikt voor een modern interieur, waarmee u een subtiele maar mooie tastbare herinnering aan uw overleden dierbare realiseert.

Wilt u meer weten, dan bent u uiteraard van harte welkom op onze website, bekijk hier alle urnen van UitvaartUniq.nl

Previous «
Next »