De voordelen van een PVC vloer

  • Woon
  • juli 30, 2021
  • Comments Off
pvc vloer

Een pvc vloer is in de meeste situaties de perfecte vloer voor in huis. Deze vloer biedt namelijk veelzijdige voordelen en enorm veel plezier. Zo is een goedkope PVC vloer nooit een verkeerde keuze. In dit blog artikel willen we je dan ook informeren over de voordelen die deze vloer met zich mee brengt.

Wat is een pvc vloer?

PVC is de afkorting voor “polyvinylchloride”. Deze vloer bestaat uit meerdere lagen kunststof. PVC is een zeer sterke vloer met een stevige en goede beschermende toplaag. Door de huidige technieken is het nauwelijks van echt hout te onderscheiden! Er is voor ieder wat wils dankzij de vele stijl- en designmogelijkheden. Het eerste voordeel van deze vloer is dan ook dat het een zeer sterke duurzame vloer is. Hoe sterker de toplaag van een vloer, hoe langer hij dan ook mee kan!

Snel vervangen of mee verhuizen

Een goedkope PVC vloer van Stile Floors is enorm gemakkelijk te vervangen of te verhuizen. Wanneer je bijvoorbeeld een grote schade aangericht hebt aan de vloer, kun je dit kinderlijk eenvoudig oplossen. Je kunt namelijk de stroken individueel vervangen. Dit zal je dan ook enorm veel kosten en tijd schelen bij het vervangen van de vloer!

Een dempende werking voor in een tussenwoning

Woon je in een tussenwoning of een twee onder een kap woning? Heb je erg magere deuren, of last van je partner die later naar bed gaat? Dan zul je zeker van deze eigenschap kunnen genieten. Een goedkope PVC vloer heeft namelijk de eigenschap dat het een dempende werking heeft. Hierdoor zal je geen geluid horen wanneer er iemand over de vloer loopt en kun je rustig blijven slapen!

Een zeer onderhoudsvriendelijke vloer

Allergie├źn zijn verleden tijd met een goedkope PVC vloer! Omdat PVC een zeer glad oppervlak kent, is het gemakkelijk om de vloer schoon te houden door regelmatig te stofzuigen of te dweilen zonder schoonmaakmiddel. In plaats van schoonmaakmiddelen kun je speciale verzorgingsproducten gebruiken. In de meeste gevallen is het echter niet nodig om schoonmaakmiddelen te gebruiken en is de vloer binnen no-time weer schoon!

Previous «
Next »