Interieurinspiratie: ga voor een kleurrijk en industrieel geheel!

  • Marco
  • juli 29, 2020
  • Comments Off
industrieel interieur inspiratie

Elke tijd van het jaar is eigenlijk een ideale periode om je interieur wat op te frissen. Want of het nu regent, buiten fris is of het is bloedheet: iedere dag je zit je urenlang binnen. En dan wil wel in een gezellig en mooi kleurrijk interieur zitten, waar je je volledig thuis voelt. Ben je op zoek naar kleurrijk interieur inspiratie, zoals industrieel interieur inspiratie voor je woonkamer. lees dan snel verder. We hebben namelijk de belangrijkste woontrends voor 2020 qua kleurrijk interieur inspiratie en industrieel interieur inspiratie voor je uitgelicht. Doe er je voordeel mee en geniet straks volop van een fris, kleurrijk en industrieel interieur!

Warme en natuurlijke kleuren

Een van de grootste woontrends voor 2020 op het gebied van een kleurrijk en industrieel interieur, is het gebruik van warme en natuurlijke kleuren. Zo kun je een bruine velours bank prachtig combineren met een grijze vloer of natuurlijke kleuren als wit, okergeel, grijs of zwart. Een van de topkleuren van 2020 is verder de kleur roze. Het mooie aan deze kleuren is dat ze als belangrijke woontrends voor 2020 goed te combineren met materialen als hout, aluminium of beton.

Robuuste materialen in combinatie met zachtere materialen

Ze zijn al even genoemd, maar voor industrieel interieur inspiratie mag je de robuuste, ruwe materiaalsoorten niet overslaan. Betonnen elementen in een kleurrijk industrieel interieur horen er bijvoorbeeld helemaal bij. Maar vergeet ook ruwe houten meubels niet of (bijvoorbeeld) barkrukken in de keuken. Het mooiste is om de genoemde ruwe materialen als beton, steen, hout of aluminium te combineren met spullen die zacht zijn. Deze combinatie is perfect om kleurrijk interieur inspiratie aan je woning te geven. Zo is het leuk om her en der in huis zachte kussentjes neer te leggen. Een geschikte plek is natuurlijk het bankstel, maar ook roze, okergele of lichtblauwe kussens op de eetkamerstoelen geven een prachtige kleurenvariatie.

Kies de kleuren van tevoren uit

Natuurlijk is het belangrijk om het interieur tot één geheel te maken. Laat daarom de warme kleuren die je kiest en die je in combinatie met ruw materiaal gebruikt, op meerdere plekken in huis terugkomen. Zo creëer je een interieur dat visueel samenhang vertoont. Kies voordat je begint met het restylen van je industriële interieur twee of drie kleuren uit om telkens te laten terugkomen. Succes!

Previous «
Next »