Leuke eetkamer tafel ideeen

  • Woon
  • september 20, 2016
  • Comments Off

Leuke eetkamer tafel ideeën laat je verrassen door verschillende vormen materialen en kleureneetkamer-tafel

In de meeste gevallen denk je bij de aanschaf van een eettafel eigenlijk niet veel verder dan aan een een rechthoekig of vierkant model. Die qua kleur en materiaal goed past bij het overige interieur. Op zich is hier ook niets mis mee. Het is alleen jammer als je niet eerst eens verder gaat kijken en je veel inspiratie en leuke ideeën kunt opdoen. Een eetkamertafel mag dan wel een standaard meubelstuk zijn. Dat wil niet zeggen dat je ook voor een echt standaard model eetkamer tafel moet gaan. kijk maar eens wat de mogelijkheden zijn op het gebied van vormen of materialen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eetkamer tafel met een RVS tafelblad. Dat geeft de tafel een heel andere sfeer of uitstraling.

Leuke eetkamer tafel ideeën die je omzet naar een heel eigen ontwerp

Soms kan het gebeuren dat je bij een paar eettafels onderdelen ziet die je wel samen in een eetkamertafel zou willen zien. De ene tafel heeft bijvoorbeeld een mooi ovale tafelblad en een andere tafel heeft hele mooie robuuste tafelpoten. dit in combinatie met een kleur en het materiaal van weer een andere tafel. Alles bij elkaar genomen zou dit de perfecte tafel zijn. Maar nu heb je een hoop ideeën en inspiratie maar hoe nu verder? Je kunt de ovale tafel laten maken. Helemaal naar jouw smaak met het materiaal en in de kleur die jij wil. Een eetkamer tafel helemaal naar eigen ontwerp. Dan heb je niet alleen een eetkamer tafel die helemaal voldoet aan je persoonlijke smaak en voorkeur. Maar ook nog eens een heel uniek exemplaar.

ovale-houten-eettafel

Afbeelding: Broeders & Broer, meubelmakerij Tilburg

Leuke ideeën en inspiratie opdoen

Natuurlijk kun je ook gewoon een hele leuke tafel uit geen zoeken en kopen. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken. Dan heb je altijd de mogelijkheid om een tafel te laten maken. Misschien ben je op zoek naar een hele grote eettafel om zo genoeg ruimte te creëren voor etentjes met vrienden en familie. Bied de grootste standaard maat tafel je niet genoeg ruimte? Dan kun je eens informeren wat er in dit geval mogelijk zou zijn als je een tafel op maat zou laten maken. Het belangrijkste advies is eigenlijk doe eerst heel veel inspiratie op. Kijk naar en heleboel verschillende soorten tafels. Zet al je ideeën daarna eens op papier . Bekijk daarna of je deze tafel naar jouw eigen idee en ontwerp ergens zo kunt kopen of dat je deze door een meubelmaker op maat kunt laten maken.

Previous «
Next »