Dubbel glas bestellen?

  • Woon
  • november 17, 2018
  • Comments Off

Ga je binnenkort verhuizen of verbouwen en ben je daarom op zoek naar dubbel glas? Dat is niet iets wat je dagelijks doet. Het is belangrijk dat je goed weet waar je op moet letten als je een aankoop wilt doen en daarbij is het van groot belang dat je een glasplaat koopt van goede kwaliteit. Wij helpen je graag een handje middels deze blog.

Waar dubbel glas bestellen?

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende partijen waar je terechtkunt als je dubbel glas wilt bestellen. Wij raden je aan om een kijkje te nemen bij GlasGigant. Bij deze partij vind je een ruim aanbod met dubbel glas in verschillende maten. Daarbij heb je verschillende mogelijkheden. Geef door in welke afmeting je het glas wilt hebben en het dubbel glas wordt voor jou op maat gemaakt. Daarnaast zijn er bij deze partijen verschillende mogelijkheden. Kies je voor normaal dubbel glas of gaat je voorkeur toch uit naar brandwerend dubbel glas of geluidswerend dubbel glas? Het is allemaal mogelijk. Tevens kunnen de specialisten van GlasGigant zelfs dubbel glas bij je installeren.

Voordelen

Dubbel glas is energiebesparend en tevens isoleert het beter dan enkel glas. Dubbel glas zijn twee glasbladen met een spouw ertussen. De spouw tussen de glasplaten is de isolerende ruimte. Door de lucht die in de spouw is gevuld, heeft dubbel glas een warmte-isolerende werking. Kortom: een goed plan dus om te kiezen voor dubbel glas in jouw woning of bedrijfsruimte.

Dubbel glas prijs

Geen enkele raam is hetzelfde en daarom wordt er bij GlasGigant maatwerk verricht. De prijs van dubbel glas is dan ook afhankelijk van de grootte en het type glas. Via de website van GlasGigant zie je precies hoe duur de prijs is per vierkante meter. Heb je nog vragen of wil je graag hulp bij het uitzoeken van dubbel glas? Neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf en je wordt verder geholpen, zodat je een geschikte keuze maakt.

Previous «
Next »