Een huis verkopen? Komt vastgoed!

  • Woon
  • juni 30, 2021
  • Comments Off
huis verkopen

Het verkopen van een huis vraagt veel van je tijd en energie. Bij een huis verkopen, is het belangrijk dat je een zo hoog mogelijke opbrengst voor je oude woning krijgt. Dit geeft jou de nodige financiële ruimte om nieuwe droomwoning te bemachtigen en naar wens in te richten. 

Huis verkopen

Als jij je oude woning van de hand wilt doen, betekent dit dat er een vraagprijs bepaald moet worden. Natuurlijk kun je huizen in de omgeving vergelijken op verkoopprijs, maar dat dekt de lading bij lange na niet. Onderscheidende factoren voor de opbrengst van een te koop staande woning zijn onder meer:

  • staat van onderhoud
  • energielabel
  • ruimte in en om het huis
  • ligging ten opzichte van faciliteiten

Verkoopwaarde

Vergelijkbare verkochte huizen, in de nabijheid van jouw woonadres, zijn niet altijd hetzelfde waard. Wellicht is het al een tijdje geleden dat ze zijn verkocht en is de woningwaarde toegenomen of juist afgenomen. Een verouderde keuken en badkamer drukken de verkoopprijs ook regelmatig. Wil jij zeker weten dat je jouw huis verkopen kunt met een zo hoog mogelijke opbrengst? Schakel dan een makelaar in en leg het gehele traject in handen van deze deskundige. Met een actuele kennis van woningmarkt weet de makelaar precies hoe hij voor jou de beste opbrengst kan realiseren. 

Huis verkopen aan makelaar

Onzekerheid over de verkoop van je woning kan ten koste gaan van het plezier dat je aan je nieuwe woning beleeft. Dit kun je eenvoudig voorkomen door je woning te verkopen aan een makelaar. Deze manier van huis verkopen, kent meerdere voordelen. Zo betaal je geen makelaarskosten en bespaar jij jezelf veel werk. Van continu opruimen en schoonmaken, voor op handen zijnde bezichtigingen, heb je dan totaal geen last. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over je oude woning en toch blijf jij bepalen wanneer de overdracht van de woning gaat plaatsvinden. Klinkt goed toch? 

Previous «
Next »