Kies ook voor een design tv vloerstandaard

  • Woon
  • juli 12, 2021
  • Comments Off
tv standaard

Bij het inrichten van je woonkamer houd je rekening met de sfeer die bij je past. Zoals je vloerkeuze de kleur van de muren maar ook het type meubelen. Houd je van strak of ben je meer een romantisch type? Ook maak je keuzes over de kleuren van de wanddecoratie en het type bank dat daarbij past. En je kijkt natuurlijk naar een paar mooie lampen om je interieur helemaal ‘af’ te maken. Maar vergeet een ander item in de woonkamer niet. De televisie maakt in veel huiskamers een belangrijk onderdeel uit van de inrichting. Vaak staat deze centraal in de woonkamer, omdat je vanuit iedere stoel een goed beeld wilt kunnen hebben. Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om de televisie aan de muur te hangen. Maar je kunt hem ook op een standaard zetten. Een tv vloerstandaard is een mooie blikvanger en geeft de televisie een design-achtige uitstraling.

Wat is een tv vloerstandaard?

Een tv vloerstandaard is een stabiele verhoging waar je je televisie op kunt zetten. Dat kan bijvoorbeeld een zuil zijn, maar ook een standaard met drie of vier poten. Op deze manier kun je de televisie veilig en op een goede hoogte in je woonkamer neerzetten. Dat is vooral een goede oplossing als je de televisie bijvoorbeeld in een mooi hoekje van de kamer wilt zetten, waar geen ruimte is voor een dressoir. Of je hebt geen muur waar de televisie aan gehangen kan worden. Maar misschien vind je het ook wel gewoon mooier om de televisie vrij neer te zetten, zonder dat er een kast voor aangeschaft moet worden.

Een tv vloerstandaard in alle soorten

De tv vloerstandaard kan heel goed passen in bijvoorbeeld een modern en ruimtelijk interieur. De tv vloerstandaard is dan ook geschikt voor ieder merk televisie. Je kunt een tv vloerstandaard in hoogte verstellen, zodat je altijd kunt profiteren van de meest optimale kijkervaring. Behalve een tv vloerstandaard heb je ook een standaard die je op een dressoir kunt zetten. Dus als je een iets lager dressoir hebt, kun je toch zorgen dat de televisie iets hoger komt te staan. De tv vloerstandaard kan ook een houten frame hebben, waardoor het helemaal deel uitmaakt van een mooie inrichting. De snoeren kunnen achter de voet verborgen worden, zodat je die niet ziet.

Verrijdbare tv vloerstandaard

Een tv vloerstandaard op wielen heeft verschillende voordelen. Als je niet altijd tegen het zwarte scherm van de televisie aan wilt kijken als hij uitstaat, rol je hem eenvoudig aan de kant. Maar je kunt hem ook naar een andere ruimte verplaatsen, zonder dat je hiervoor veel inspanning hoeft te verrichten. Mocht je een filmavond organiseren bij de voetbalvereniging, dan is het ook gemakkelijk om een tv vloerstandaard op wielen te hebben. De televisie kan dusdanig neergezet worden dat iedereen goed beeld heeft, doordat de standaard in hoogte verstelbaar is.

Een tv beugel

Mocht je toch de voorkeur geven aan het ophangen van de televisie aan de wand, dan zijn hiervoor ook stevige en stabiele tv beugels te krijgen. Je kunt dan kiezen uit een tv beugel die vast tegen de muur zit, waardoor de televisie altijd in dezelfde positie hangt. Maar er zijn ook tv beugels verkrijgbaar die gedraaid en gekanteld kunnen worden. Op die manier kun je bijvoorbeeld bij een laagstaande zon, toch zorgen dat je het beste beeld hebt. De kabels worden met een speciaal haakje bij elkaar gehouden, zodat het een opgeruimd beeld geeft.

Previous «
Next »